Acil! Vista Açılmıyor. Boot Sorunu Var. (Dosya Eksik Diyor)
-
normalde acil yazmazdım ama gerçekten zor durumdayım. bilgisayarda yapmam gereken işler var ama bilgisayar açılmıyor. bilgisayar en başta vistayı çalıştıramıyor ve grub4dos diye bir ekran geliyor dos ekranı. üstte Vista loader yazıyor. --set-root/bootmgr ve --set-root/ntldr dosyalarına gelince file not found diyor. sonra grub> diyor ve birşeyler yazmamı bekliyor. ben internetten grub4dos'u indirdim bunu cd'ye yazdırsam bu dos ekranında nasıl tanıtacağım. mkdir kodu filan çalışır mı? bu arada vista cd'sini de taktım onar'a bastım. hata var dedi başlangıçta. onar ve yeniden başlat yaptım ama sorun düzelmedi. sistem geri yükleme de olmadığı için çalışmıyor. acil olarak yardım ederseniz çok sevinirim...
-
özür dilerim neden olduğunu yazmayı unuttum, Vista Loader diye bir crack program var onu çalıştırmak isterken bu sorun oldu
-
kardeşim bende bir crack programı var işi biosta hallediyor
senin vistayı orjinal gösteriyor istersen upload edem bir daha format at onu kullan ben onu kullanıyorum...
-
upload edersen çok makbule geçer be hocam
-
tabi sorun düzelse çok iyi olurdu gitti yüklediğim programlar
-
kardeş bekle şu an upload oluyor 15 20 dk. kadar koyarım linki malum kotalı upload yavaş :D
-
http://rapidshare.com/files/44435822/V.Crack.rar indir kullan nasıl kullanacagını bilmiyosan kısaca anlatim bak kardeş rar ın için
deki exe yi çıkar sonra çalıştır ileri ileri de sonra bi dos ekranı açılacak ufak siyah bir pencere 1 dk. felan bekle ps res atıcak sonra
da yeniden başlıcak dos ekranı tekrar gelecek x butonuna bas pencereyi kapat masaüstü gelsin sonrada paşa paşa kullan..
-
peki windows uptadelerinde sorun çıkar mı kardeş?
-
format dionuzda vistaya format mormat atılmıyo bildiğim kadarıyla..
-
Hazır Cracki verilmişken bide ultimate 32bit Türkçe olan varsa ve mümkünse ftp yda direk http link olursa çok güzel olur :D
Torrentten indirelim dedik 5kble anca geliyor seed eden yok :|
-
çok rahat formatlanıyor kardeş, dediğin gibi olsa Microsoft'a kök söktürürlerdi...
ama bu yavşak vista benim bütün bilgilerimi sildi süpürdü (yaklaşık 150 gb) .
vista'dan sonra xp'ye geçiş yapmak isteyenler bütün harddiskteki bilgileri başka bir yere kopyalasın. c'yi silmek istedim bütün harddisk'i sildi. meğersem bu vista denen bokta dinamik harddisk bölümleme denen birşey varmış; bütün harddisk bölümlemeleri birbirine bağlıymış. birini silince hepsi gidiyor yani. 2 gündür sinirden uyuyamıyorum zaten.
vista ultimate 64-bit var istersen pm at. 7 part halinde gigashare'den. hızlı da indiriyor vekaldığın yerden devam edebiliyorsun.
ayrıca bütün bilgilerim gittikten sonra çaresini buldum :(. boot sorunu en başta F2'ye devamlı basılarak geçilebiliniyormuş.