Adres Çubuğunda Geçmişin Gözükmemesi ?
-
abi beniomde basima cok geldi cok halletim en iyisi WINDOWS CLEANER diye bir program var gram iz biraktirmiyor...
-

arkada$ anlatmı$ ama sanırım bi yerde hatan var ;) tekrar bi gözden geçir.
-
fiko lan bune masa üzü :|
-
senin masa üstüde maşallah ardiye deposu gibi olmuş.
-
toparlıcam in$ :D
-
Hulagu bunu yazdı:
-----------------------------
Adres çubugunda sag taraftaki oka tıkladıgımda geçmişte girilen sitelerin gözükmemesi için ne yapmalıyım? Geçmişi sil den yapmayı kastedmiyorum devamlı olarak o listenin boş olması için ne yapmalıyım?
-----------------------------Ben Firefox kullanıyorum firefox ayarlarını kurcaladığında göreceksin "Cerezleri FireFox kapanadek tut" diye onu sec sonra prono sitesinemi girersin gay sitesinemi orası beli ilgilendirmez :)
FireFox'u kapattığında adres cubuğu yeri boş görüncek ( HER SEFERİNDE BOS GOZUKCEK) ama cerezleri kople katırsan bazı sitelere üyegirişi yapamazsın !
-
f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------Aradabi bende böyle oluyo boş klasor açıyom hepsini icine atıyom masaüstü rahatlıyo :D
1 dosya var masaüstünde 320gb HDD 'nin 291'i o klasor kaplıyo :D
- AAaa gözüme carptı güzellik mergezi diye bir simge var o ne lan :D (Catlarım öğrenmezsem)
-
Fuzulli bunu yazdı:
-----------------------------f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------Aradabi bende böyle oluyo boş klasor açıyom hepsini icine atıyom masaüstü rahatlıyo :D
1 dosya var masaüstünde 320gb HDD 'nin 291'i o klasor kaplıyo :D
- AAaa gözüme carptı güzellik mergezi diye bir simge var o ne lan :D (Catlarım öğrenmezsem)
-----------------------------güzellik merkezi mü$teri takip programı. son kodladıgım :P
-
benim masa üstünü göreceksin:D arkadaşın dedigi gibi her hafta boş klasor açıp atıyorum hepsini içine:D her hafta bunu yapa yapa masa üstü klasorlerle taştı :P
-
fiko masaüstünde fhm calender die bişi gördüm :C bi zahmet neymiş upload etsene :C:C :P