Adsl Accountu Çalmak...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CLK-J35
    CLK-J35's avatar
    Erkek

Bu dökümanda size adsl accountu almayı anlatacağım. Unutmayın ele geçireceğimiz account hızınızı değiştirmez. Sadece beleşe girersiniz. Kotalı adsl kullananlar bu sayede mağdur olmazlar...

Öncelikle bu işlem için gerekli olan programları buralardan çekin.

*Programlarım zip şifreleri: fistandantilus

Super Scan  - Ip aralıklarını taratacağımız program

Revelation   - ***’lı şifreleri gösteren program

1-) Super Scan adlı yazılımı açıyoruz ve "Port List Setup" a girelim

2-) "Port List Setup" sekmesinden 21, 23, 80 adlı portları açalım (resimdeki gibi yeşil tickli olacak) Sonra bunu "Save" sekmesine tıklayrak kaydedelim. Bu port listesini kullanacağız.

3-) Şimdi geldik önceden hazırladığımız port listesindeki, port aralıklarını taratmaya. Kendi ipinizi üstteki kutucuğa("Start") yazın. Daha sonra "1..254"  butonuna basın alttaki "Stop" kutucuğunu kendisi türetecektir böylece kendi gateway’inizi taramış olursunuz. Çok fazla adsl almak için arkadaşlarınız iplerini alın ve aynı işlemleri uygulayın. Ben bir gateway’i tarattım. Yanında "+" işareti olan Ip adreslerinde bizim tarattığımız port veya portlar açıktır demektir. "+" ya tıklıyoruz böylece hangi portun açık olduğu ortaya çıkıyor.

Örnekte inceleyelim:

Ben örnek olarak "85.99.99.39" Ip adresini seçiyorum. Gördüğünüz gibi aradığımız 3 portta açık. Şimdi Ip adresine Mouse’umuzla sağ tıklıyoruz ve "Ftp", "Telnet" "Web Browse" gibi seçenekler geliyor karşımıza. [Not: 80 portu Internet explorer veya browserlar için, 23 portu Microsoft Telnet için, 21 portu ise Ftp içindir, sağ tıklayıp seçeceğinizi ona göre yapın.]

Öncelikle Telnet’ten bağlanıp modemin markasını görmem lazım ayrıca Telnette login olursak şifreyide değişteribiliriz. Öncelikle Telnetle bağlanıyoruz ve Login girişi ve şifreyi soruyor.

Her türlü  Marka Modemin kurulum şifrelerini almak için buraya tıklayın Şimdi bizim şansımıza bunun markası zoom çıktı

login: admin

şifre: zoomadsl

Giriş yapıyoruz. Istersek modem şifresinide değiştirebiliriz. Aşağıdaki şekilde gördüğünüz gibi:

Şifremizi değiştirdik. Şimdi madem bu modemin 80 portu açık, hemen ip adresini browsera(Internex explorer, firefox, vb..) yapıştırıyoruz. Kullanıcı adı ve şifre istiyor.

Kullanıcı adı: admin

Şifre: değiştirdiysek değiştirdiğimiz. Değiştirmediysek modem markası yerinden öğreniyoruz.(Not: Telnetten girince modem markası yazar direk browser’dan girince marka yazmaz.Elinde sonunda Telnetten bir bakış atmak zorundayız.) ve Evet karşımıza ayarlar çıktı.

Artık adsl accountu çalmış olduk :)

http://adslkota.ttnet.net.tr/selfcare/login.jsp bu adresten şifreyi kontrol edebilirsiniz. Ayarları değiştirmemenizi tavsiye ederim. Şifreyi değiştirirseniz adam uyanır böylece yeni şifre ulaştırırlar adama. Boşuna çalmış olursunuz.

*Modem ayarlarına girdik gördüğünüz gibi, oralarda port açabilmekte olması lazımdı :) eğer port açabilirseniz. Telnetten "o IPADRESI [açılan port] " diyerek pcye sızabilirsiniz. ALINTIDIR.....

CeLeKatireJeotuzbeş
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CLK-J35
    CLK-J35's avatar
    Erkek

fistandantilus kardeşimize çok teşekkurler edıyoruz guzel bır dokuman hazırlamış ellerıne sağlık

ya saygısızlık olmasın dıye rapidshare ye atmadım programı ama tahribat.com bıraza gezersenız programı bulacaksınız

saygılar dılıyorum.......

CeLeKatireJeotuzbeş
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniffer
    sniffer's avatar
    Erkek

ALINTIDIR... yapmışsın  helal olsun sana yınede  kendı çapında bır şeyler yapmak ıstemışsın aferım 

gelelım konuya  ghuzel dokuman hazırlıyanı alkışlamak lazım....

Kral yokken azar soytarılar Kral yokken reis olur çakallar Ayrılık bir yere kadar Kral gelince Köpekler Ayağa kalkar [ir2] kardeşimize ait.....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek

b_boran17 cok saol dostum eline sağlık   ve siniffre şçyle bildik bildik konuşmaların beni öldürüyor yok afferim felan sen kimsin olum görende seni bi öok sanacak ya ona yanıyorum :)

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rbtx
    rbtx's avatar
    Erkek
    speed touch bul bakem her modemin kurulum şifresini öle bulamazsın şahsen speedtouch kullanıyorum güvenlik manyaklığım var die router için kendi şifreni kurulum aşamasında sen belirliyosun
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeriSaN
    PeriSaN's avatar
    Erkek
    fmk bunu yazdı:

b_boran17 cok saol dostum eline sağlık   ve siniffre şçyle bildik bildik konuşmaların beni öldürüyor yok afferim felan sen kimsin olum görende seni bi öok sanacak ya ona yanıyorum :)

fmk senin araban var mı?

Varsa abs li mi?

Eğer araban abs li ise sniffer a bulaşma yoksa senin abs sistemini hackler

Dağlar Gışımış Yolcu Üşümüş Nasıl Edem Ben, Dağlar Harami Deşme Yarami PERİŞANIM Ben
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CLK-J35
    CLK-J35's avatar
    Erkek
    PeriSaN bunu yazdı:

fmk senin araban var mı?

Varsa abs li mi?

Eğer araban abs li ise sniffer a bulaşma yoksa senin abs sistemini hackler

olum alem adamsın lan uğraşmayın bu deyyuzla kendı çapında bır şeyler bılıyo da ya bıze soylemıyor yada gerçekten bı öok bılmıyoo sniffer sana soyluyorum bunarı eğer gerçekten bır bok bılıyorsan soylede bızde yararlanalım :)

CeLeKatireJeotuzbeş
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakaleyn
    sakaleyn's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/doc.asp?docid=84

kısa yolunu atsaydın bari..

-
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kesikkafa
    kesikkafa's avatar
    Erkek

alıntı yapmayın kardaşşlar

genede emeğin için tşk kopyalayıp yapıstırmıssın

Sizce bu bir vedamıydı?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaMeRT
    SaMeRT's avatar
    Erkek

sağlam bi superscan 2.0 linki lazım

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir. " M.K.ATATÜRK
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

SaMeRT bunu yazdı:
    -----------------------------

sağlam bi superscan 2.0 linki lazım

-----------------------------

hortlattırma konuyu :)

baksana 2005 dio...

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
Toplam Hit: 2189 Toplam Mesaj: 11