Adsl Yardım ?
-
bi anda bu iletiyi aldım çık şaşırdım acep ne olabilir bunun sebebi ben aradım bulamadım anlayan arkadaşlardan yardım lütfen
şimdiden çok teşekkürler ..

-
Hocam hangi iletiyi aldin :S
edütbidüt: hocam kusura bakma daha yeni telefondan girmiştim de resmi göstermemiş :S -
karaconda bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam hangi iletiyi aldin :S
-----------------------------kardeş yanlış yazdım heralde ( bağlantıyı devre dışı bırakma hatası ) diyo onu anlamadım dicektim . şaşkınlıktan olsa gerek :D
-
Adsl'in yönetim konsoluna gir, şifreni değiştir, sonra ttnet'in ( yada hangi servisi kullanıyorsan ) sayfasına git,
genelde kullanıcı adı olarak verdikleri e-posta adresinin yanında - şifre olarak ev telefon numaranı yazarlar. Ev telefon numaranı, bambaşka vereceğin bir şifre ile değiştir. Tahminen bir çalınma davası olmuş sende...
Böyle bir durum değilse, tahminen; "Local Area Connection" yani "yerel ağ bağlantısı" sayılarına bak, kaç tane oluşturdun, birde kablolu mu yoksa kablosuzmu kullanıyorsun, onları yaz, yani geniş bilgi ver, daha çok yardımcı olalım. Ama ilk söylediğim gibidir, şifrelere bir göz at ( adsl modem + ttnet şifrelerine... )
-
NoNam3 bunu yazdı:
-----------------------------
Adsl'in yönetim konsoluna gir, şifreni değiştir, sonra ttnet'in ( yada hangi servisi kullanıyorsan ) sayfasına git,
genelde kullanıcı adı olarak verdikleri e-posta adresinin yanında - şifre olarak ev telefon numaranı yazarlar. Ev telefon numaranı, bambaşka vereceğin bir şifre ile değiştir. Tahminen bir çalınma davası olmuş sende...
Böyle bir durum değilse, tahminen; "Local Area Connection" yani "yerel ağ bağlantısı" sayılarına bak, kaç tane oluşturdun, birde kablolu mu yoksa kablosuzmu kullanıyorsun, onları yaz, yani geniş bilgi ver, daha çok yardımcı olalım. Ama ilk söylediğim gibidir, şifrelere bir göz at ( adsl modem + ttnet şifrelerine... )
-----------------------------kardeş kablolu kullanıyorum ki zaten bu yüzden kafam karıştı bana başkası da bu hattı kullanıyo olabilir diyo ben 3 senedir aynı modemi kullanıyom öle bişeyle karşılaşmadım ve modeme reset attığım zaman bile etkinlik değerleri sıfırlanmıyo kafam karışdı daha doğrusu ..
-
Kablolu kullansanda şifren çalınabilir, ben komşunun telefon numarasını öğrenip girmiştim adsl'ine... [ Kullanıcıadı isim soyad + doğum tarihinin son 2 hanesi ]
O yüzden iyisimi sıfırlamak yerine, değiştir bunları... Hem adsl modeminin admin şifresini, hemde servis sağlayıcısının sayfasından adsl kullanıcı şifresini...
-
kardeş dediğin herşeyi yaptım fakat olmadı hala aynı uyarıyı alıyorum ...
-
Programlarını bir check etsene, belki bir firewall vs. devre dışı bırakmaya çalışıyordur...
Güvenlik olarak ne var bilgisayarda ? Kaspersky fln ? yada Windows Firewall'un komutları? yada ne zaman geliyor bu hata ? durduk yere mi yoksa birşey çalıştırdığında falan mı? hosts dosyasını kontrol ettin mi ? yani bilgisayarın hakkında biraz daha geniş bilgi vermen lazım. Ne zaman çıktı? hangi programı açarken karşılaşıyorsun? durduk yere mi? hangi programı kurduktan sonra oldu? youtube hack proxy giriş vs. gibi araçları kullanıyor musun?... vs gibi..... -
an itibariyle aynı sorun bendede var. airties usb adaptör kullanıyorum wireless için. kaldırıp tekrar yükledim, aygıt yöneticisinden kapatıp tekrar açtım vs. hiçbir şekilde düzelmedi. internete de dnsler otomatik iken giremiyorum. kurcaladım bulamadım konuyu takip edeyim çözebilirsem yazarım :)
-
güncel bir antivirüs kullanıp bilgisayarını taratmayı deneyen var mı?
-
İleti ekrana gelince görev yöneticisinden işlemi sonlandır.Sonra tekrar aç,belki işe yarar.