Ağ Kablosu Takılı Değil..
-
arkadaşlar 1-2 gündür sağ alt köşede Ağ Kablosu Takılı Değil diye bir uyarı mesajı geliyor.
her dakika başında arada 2-3 saniyede gelip duruyor.
yalnız oturum açmış olduğum msn falan kapanmıyor.
int. sayfalarında 4-5 saniyelik bi yavaşlama oluyor.tekrar internet geliyor.
bu uyarıyı verince modem ışıkları sorunsuzca yanıyor.
nedir bunun çaresi sinir etti 2 gündür ?
-
aynı durum benim kafede de var birbilgisauyarda soket de büyük ihtimal yada kabloda baktımm ethernette sorun yok başka pctaktım yine aynı
-
kablonda konnektorden cıkan kablon vardır hocam. yada artık ölmüştür o kablo (wirelessmi yoksa :|)
edit wireless olsa ag kablosu demez :D
-
Helyum bunu yazdı:
-----------------------------
kablonda konnektorden cıkan kablon vardır hocam. yada artık ölmüştür o kablo (wirelessmi yoksa :|)
-----------------------------yok wireless değil hocam.
-
hocam farklı bi kablo dene kablon eski ise, kablon yeni olsa da dene belki biyerlerinde kırılmalar bükülmeler olmuştur
sorunun devam ederse ethernet kartında problem olabilir mümkünse başka bi bilgisayarı aynı modeme ethernetle bağlamayı dene
hala devam ederse modeminle vedalaş öyle çekilmez ikide bir kopma olayı..
-
kabloların hepsini değiştirdim yenilerini taktım
eski modemin kablolarını takıyordum.fakat uyarı vermeye devam ediyor.
-
PCoDeR bunu yazdı:
kabloların hepsini değiştirdim yenilerini taktım
eski modemin kablolarını takıyordum.fakat uyarı vermeye devam ediyor.
-----------------------------Modemi değiştirmeyi dene bir de...
-
-
Hojalar bu sorunun nedenini bilen varmı halledemedim yaw..
-
kesin ethernet kartında o/b dir senin:) git 5 lira ver pci bi ethernet kartı al. onu kullan. biostan o/b u kapatmayı unutma ama. sıcaklardan bütün makinalar delirdi yahu. 5 gündür imanım gevredi arıza yüzünden.
-
hayaletkurt bunu yazdı:
kesin ethernet kartında o/b dir senin:) git 5 lira ver pci bi ethernet kartı al. onu kullan. biostan o/b u kapatmayı unutma ama. sıcaklardan bütün makinalar delirdi yahu. 5 gündür imanım gevredi arıza yüzünden.
-----------------------------tamam hocam sağolasın.