AG Serverı Hk.
-
Merhaba beyler,
AG diye bir HL mod'u var üst versiyonu. Bilirsiniz.
10 yıla yakındır oynuyoruz, türkiye'de sağlam bir kaç tane platform vardı ve hepsi kapandı.
Temiz güzel bir şey açayım diye aklımda bir fikir var.
3 Tane server ve bir tane site, yıllık maliyeti kaç papel olur?
İçimizde bu işleri bilenler var bir fikir versinler uygunsa açacağım. -
uPZ.
-
Zıp.
Beyler, aramızda hiç sunucu işi yapan yokmu yahu :) -
Sunucuyu bilmem de oyuna takılan pek yok hocam. Bi ara baktım bütün sunucular boştu, oynayan kalmadı pek
-
Temiz aç da oynayalım. HL1 in asıl zevki burada çıkar. (daha hiç adam öldüremediğim halde söylerim bunu)
Genki diye biri varmış o sunucu konusunda yardımcı olabilir.
-
Sscheme bunu yazdı
Sunucuyu bilmem de oyuna takılan pek yok hocam. Bi ara baktım bütün sunucular boştu, oynayan kalmadı pek
Hocam sunucuları açayım sen elemanı düşünme :)) Çok player var.
Fatih54 bunu yazdıTemiz aç da oynayalım. HL1 in asıl zevki burada çıkar. (daha hiç adam öldüremediğim halde söylerim bunu)
Genki diye biri varmış o sunucu konusunda yardımcı olabilir.
Abi genki'yi biliyorum konu bensem o hiç yardımcı olmaz adamlar beni hile diye banlıyordu sv'den :P :D
-
Son kez UPZ.
-
bu işlerden anlamam ama bir forumda HL serveri için demişler ki:
4mb RAM per player is a good guideline. Plus the mod's overhead. That would suggest that you probably need 192mb of RAM just for the HLDS. In addition to that you'll need about 40k/bits per entity in both directions, so 32 players you're going to need at least a megabit (not a problem by the sound of things). Processor-wise, celeron servers generally aren't a great idea, but just keep an eye on it, 2.4 should be more than enough..
yani, oyuncu başına 4MB RAM ve 40kbps bağlantı gerek. sanırım oyun sunucularından sıkıntı olan kısım işlemci olsa gerek.
bence bir VPS bir ya da birkaç tane serverı aynı anda kaldırır. sadece kasmasın diye işlemci göz önüne alınabilir.
fiyatları da alacağın yere göre değişir ama sunucu Türkiye lokasyonlu olursa daha düşük ping değerlerine sahip olur diye düşünüyorum. ben diyeyim aylık 15 TL, sen de 25TL.
bilgisi olan birileri vardır, çıkar elbet.
RockZs tarafından 12/Ağu/14 13:20 tarihinde düzenlenmiştir -
RockZs bunu yazdı
bu işlerden anlamam ama bir forumda HL serveri için demişler ki:
4mb RAM per player is a good guideline. Plus the mod's overhead. That would suggest that you probably need 192mb of RAM just for the HLDS. In addition to that you'll need about 40k/bits per entity in both directions, so 32 players you're going to need at least a megabit (not a problem by the sound of things). Processor-wise, celeron servers generally aren't a great idea, but just keep an eye on it, 2.4 should be more than enough..
yani, oyuncu başına 4MB RAM ve 40kbps bağlantı gerek. sanırım oyun sunucularından sıkıntı olan kısım işlemci olsa gerek.
bence bir VPS bir ya da birkaç tane serverı aynı anda kaldırır. sadece kasmasın diye işlemci göz önüne alınabilir.
fiyatları da alacağın yere göre değişir ama sunucu Türkiye lokasyonlu olursa daha düşük ping değerlerine sahip olur diye düşünüyorum. ben diyeyim aylık 15 TL, sen de 25TL.
bilgisi olan birileri vardır, çıkar elbet.
Hocam bekliyoruz bilen birileri mutlaka var ama ya görmüyorlar ya yazmıyorlar :|
-
Açın bi HL. Oynayalım amk.
-
DevilRullz bunu yazdı
Açın bi HL. Oynayalım amk.
Bekliyoruz...