Agent.Exe
-
bilgisayar ilk baslıyınca gorev yoneticisinde agent die bi sey gozukuo ama 5-10 saniye sonra kayboluo
config den de baktım baslarken öle bi program gozukmuo bu nedir bilen varmı?
-
virüs yada spy olabilir. autoruns diye arat google'de bi program bu. pc'de çalışan herşeyi gösteriyor. bu programdan silebilirsin
-
Kardeş kesinlikle trojen hemen avast yada kaspersky kur onu yakalar. Çünkü o agent.exe senin ne yaptığının hepsini bir e-mail adresine yolluyo orası kesin onu bil.
-
http://www.liutilities.com/products/wintaskspro/processlibrary/agent/
bu linkte bir açıklama var ama ingilizce tam anlamamakla birlikte zararlı değil galiba..
-
kardes trojan deil buyuk ihtimalle + avast yuklu
windowsun da windowsu yuklerken olusan agent yazılımları var onlardan biri olabilirmi die sordum?
-
-
yardımlarınınz icin tesekkurler
windowsun zararsız bi elemanıymıs kendisi
-
abü bu tür şeylerde şüphelendiğiniz programı f3 e basıp tüm adıyla aratın. Sonra sağ tıklayıp özelliklerine bakın şirket adı üretici firma vs. vs. genelde microsoft malı çıkıyo zaten her sakallıyı virüs sanmayın
-
windowsa ait bir agent.exe vardır pclerde...
ama bende 2 tana agent.exe vardı 1 i virüstü.
agent.exe isminde virüste mevcut yanı aklında bulusun bir taratırsın o bolgeyi iyi olur ama 1 tane varsa bilgde sorun cıkcagını sanmıorum.
-
yok kardes her gordugumuz sakkalııyı dedemiz sanmıyozda nrmalde microsoftun seylerinde ms die gecio zaten agentin klasorunun adıda msagent ama exe si farklıymıs oyuzden kıllandım
-
virüstür aga o .antiyle tarat bence pcyi