Ajax,Xml Ve Php Bilen
-
Merhaba arkadaşlar,
Hindi bi elemanla 30$ karşılığı anlaştım bizim müridlerden ajax xml ve php bilen bilgisine güvenen biri varsa dışarı döviz çıkışı olmasın :)
İşi kısaca özetleyecek olursam;
örnek göstereceğim sitede ki gibi ajax xml php mysql kombinasyonu ile otomatik toplama ve çıkarma hesap işlemidir.
8 adet kutucuk var, kullanıcının seçtiği kutularda text alanı aktif oluyor ve kaç adet istediğini giriyor girmesiyle birlikte ajax ile xml post ediliyor ve mysql dan benim birim fiyatım çekilerek adetle çarpılıp toplam sonuca yazdırılıyor.
Her bankaya ödeme yapabilirim 30$ karşılığı.
-
örneğe bakabilirmiyim? xml dediğin soap sanırım post dediğine göre?
-
Niye xml e postlatıyım ki yada sen neden illa xml diyorsun.
? madem veri tabanında var birim fiyatlar xml de ne oluyor ne haddine :))
cosmic bu işi yapar zaten de bence sen biraz ayrıntı vermelisin adama ...
Saygılarımla
-
@SnipeTR benzerini yapmak istediğim sitede adamlar o şekilde yapmış sanırım başka türlü yapsakta olur, olsun da :)
-
valla hocam türkiye şartlarında 30$ a çok zor istediğin şey. sen o adama 30$ yaptırıyosan iyi yaptırıcaksın. gerçi onlarda piyasa yerlerde
-
adam yaparım dedi hocam belkide dolandırıcı bilmiyorum onlar üç beş dolara çalışıyor bilirsin ekonomileri yüzünden. Senin bu iş için isteğin ne kadar olabilir yapabilirsek devamı da gelir .Her zaman tanıdıkla çalışmayı tercih ederim bu tarz işlerde
-
Hintliyi nerden buldun
öle bi site falan var mı bizim de hintli bulabileceğimiz
-
hocam sen örnek site göstersene belki hepimizin bir katkısı olur işe :)
-
freelancer php vs yazınca sayfa sayfa site çıkıyor
-
hocam fazla gelebilir fiyat ama 200-300 tl den aşağıya yapmam onu
-
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------hocam fazla gelebilir fiyat ama 200-300 tl den aşağıya yapmam onu
-----------------------------İyi fiyat bence çok değil aynı fikirdeyim bende..
bende 250 den aşşa yapılmaz diyecektim :))
neyse kolay gelsin.
Bu arada üstad sen adamlara bakma...
Xml şart değil o büyük ihtimalle başka bir sitenin yayımladığı xml üzerinden verileri doldurtuyordur.
Orayada bir bot yapılıp tüm veriler senin veritabanına eklenir :))
umarım anlaşırsınız