folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder AKP Diz Çöktü....



AKP Diz Çöktü....

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Haziran/2006
    Erkek

    güzel hortlatmissiniz konuyu hojalar:))

     DKn hoja  msji eskide olsa süper bir noktaya parmak atmis elleri dert görmesin... kapitülasyonlar geri döndü demis ta gecen sene... hakikaten hoja süper noktalamissin oraya. olayi orda bitirmissin. olay budur abi...gerisini ne yazarsaniz yazin abi bu adamlari o cümle gayet güzel acikliyor..

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2004
    Erkek

    darkii bunu yazdı:
    ----------------------------- Windofchance sen verdi dairesindemi calisiyosun:)) Yaw aldigin maaş neki ödedigin ne olsun kardesim birak allah askina millet copten ekmek topluyo sana bir örnek vereyim yurt dısında orta halli bir adam istedigi arabayi (en luksude dahil abartmayalım hummer cadillac limuzin fln diil) alabiliyor.orada 10bin dolarsa turkiyeye girdigi anda oluyor 25 bin dolar ee bu ne kardesım evinde aygaz kullaniyormusun vergi beyaz esya aldinmi vergi cep kullaniyomusun vergi araban varmı? vergi evin varmı vergi he sictigin boka vergi ödüyo demissin sen odemiyormusun zannediosun? ayrıca yasım 24 onların yaptıgı siyasetinde taaaa amk artık meclisi genç yeni beyinlere bırakmalılar bence bu gidisle ataturkun bize bıraktıgı butun değerlerden olacagiz bunuda bil cunki aldigi vergi sana yol su elektirik olarak donmuyor artık hocam uyan uyan adamlar mecliste ceylan derisi koltuklarda milyarları cebe indirsin hepsinin altında son model arabalar olsun artı Lojmanlarda rahat rahat yasasın benım vatandasım sokakta 3 kurusa simit satsin gecimini saglamaya calissin adam 400 milyonla evi kiraysa nası ev gecindirip nasıl cocuk buyutur sorarim sana cevap ver bunlara ondan sonra akp yi savun... -----------------------------

    Valla Dostum Darki Sana Sözlerine Katılıyorum, ancak Memleketi Züken Zükene biz nerede yanlış yapıyoruz artık bulunamayacak kadar derin bir kuyunun dibine indi, Nerede yanlış yaptığımızı mantıklı bi şekilde anlatabilecek bir arkadaş yokmu. Kafam Hepten karıştı anasını satiyim. Nedir bu memleketin hali yahu, Pkk. Kürt, Türk, Vergi, Kira, İş yok, Çocuklar aç Allah aşkına biz bunu hakedecek ne ettik allahım.


    Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BLueShaDow
    BLueShaDow's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Ağustos/2005
    Erkek
    AKP dindar saf adamlarının dini duyugularını sömürereek mu hale geldi ve onlardan fazla turkiyeye satan insanlar olmadı. Artık gençlerin yolunu acsınlar a.q babam doğdugundada aynı adamlar varmiş şimdide var türkiyeyi yiye yiye yaslamadılar .

    Oynama Babayla Baba Yorgun....
Toplam Hit: 3419 Toplam Mesaj: 24