folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder AKP‘Nin Bayraklı Reklamının Perde Arkası



AKP‘Nin Bayraklı Reklamının Perde Arkası

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Haziran/2003
    Erkek

    @armada , dediklerinde %100 haklısın , ama ben şu anda yıkılmış devletimize bölünmüş ülkemize fakruzaruret içindeki polarize olup birbirine düşmüş milletimize bakınca ve bunların %99 u son 11 yılda olduğunu düşününce inadına inadına ampül diyenlere de pek iyi gözle bakamıyorum kusura bakma ,

    çünkü öncelikle bu bir siyasi, felsefi vb ideoloji ya da dünya görüşü değil , basbayağı haydutluk 

     

    bu heriflerin ciddi algı problemi yoksa,  örneğin şu yukarıdaki bodur fatih gibi özürlülerden değilse  , işlenen suçlara ve  toplumun gasp edilen yürütülen parasının bir kısmına ortak olup düzenlerinin bozulmasını istemedikleri ve sultanları siktir olup giderse yargı önüne çıkacaklarını düşündükleri için inadınainadına dedikleri kanaatindeyim yoksa kimse bu kadar aptal olamaz , türbanla dinle imanla açıklanacak da bir tarafı kalmadı artık rezaletin herifçioğlu skandallarım rezaletlerim yayınlanmasın diye internet sitelerini kapatıyor , vay efenim özel konuşmalarını dinleyip nası para kaçırdığını millete ifşa etmişlermiş bu "özel yaşammış"  

    seçimler ertelenir umuduyla dünde biliyorsunuz komşu bir ülkenin uçağını düşürttü , daha 3-5 yıl önce kardeşim dediği bir ülkenin . 

    bu ülkeden artık nasıl nefret ediyorsa it herif , pkk ile bile ortak hareket etmekten bile gocunmuyor , türk bayrağını milli bayramları yasaklayıp sonra bayraklı ağlak reklamlar çekecek kadarda yüzsüz 

    yaşaması ölmesi zerre umrunda olmayan yandaşları yalın kılıç tekbir nidaları ile kendi muhaliflerine saldırsınlar diye çıkıp camide içki içip grup sex yaptılar diye utanmadan söyleyebilen bir kimseden bahsediyoruz. 

    şimdi bunun neresi siyaset , neresi ideoloji ? bildiğin hayvanlık işte 


    herşeyin bir şeyi vardır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ağustos/2005
    Homo

    Böyle konularda sıkça yaptığım üzere bir kez daha genele konuşuyorum. Birkaç tane de sualim olacak konuyla alakalı. Bilgili birileri beni cevaplandırırsa sevinirim.

    Parti olaylarına pek fazla girmek istemiyorum. Sadece şunu söylemek isterim. Demişler ki şark görevi çıkınca kaçacak yer arıyorsunuz. Geçmişten günümüze haber arşivlerini çıkarıp bakın kaç tane köy okulu basmışlar, kaç tane karakolu şantiyeyi basmışlar not alın buraya yazın. Benim matematiğim yetmiyor buna. Türkiye'nin suç potansiyeli en yüksek şehirlerinden bile daha olaylı bir bölgede olmak pek tercih edilebilir bir şey değil. Kaldı ki, ilköğretim öğretmeni olarak doğuya atanan öğretmen bir arkadaşım derslerden verim alamadığını söylüyor. İşin kültürel boyutundan ya da başka türlü şekillerinden bahsetmiyorum. Bahsettiğim şey bacak kadar öğrencilerin karşılarındaki öğretmeni kaale almayışı, bir kısmının ciddi anlamda Türkçe bilmeyişi, hoca azarladığında ertesi güne 10-15 kişinin öğretmeni dövmeye gelmesi gibi olaylardan bahsediyorum. Madem o kadar vatan sevginiz var ısrarla isteyeceksiniz arkadaş doğuya tayininizi.İÇ ANADOLUNUN TAM DA İÇİNDEN KONUŞUP AHKAM KESMEYECEKSİNİZ MİLLETE.

    Diğer bir konu etnik köken ve vatandaşlık durumu. Ben bu kafayı da anlamıyorum. Bu ülkede yaşayan herkes Türk değil, diğerlerine ikincil vatandaş muamelesi yapamazmışız. Yapan yok zaten. Siz istiyorsunuz ki bu ülke bölünsün kürdün de lazın da ermeninin de kendi bölgesi olsun. Yok daha neler amk.

    Bugün en basidinden Avrupa'da Türk nüfusunun baskın olduğu bir ülkeye gidip herhangi bir kamu kuruluşunda Türkçe olarak derdini anlat da çözsünler o halde? Ya da yine nüfus olarak Türklerin fazla olduğu bir şehir için biz bu şehir ismini istemiyoruz. Buralarda senelerdir biz varız, bu şehrin adının Türkçe olmasını istiyoruz de? Fazla klişe olacak ama bu kafa neyin kafası cidden anlamıyorum.

    --------

    Son olarak sorum var demiştim onu da sorayım. 

    Bunca yıldır terör olaylarının esip geçtiği güneydoğu anadoluda birçok vatandaş yerini yurdunu üç beş kuruşa satıp buraları terketmek zorunda kaldı yanlış mıyım? Bu satılan yerleri kimler almışlardır? Ne sebeple almışlardır? Tüm bu sorunlar bittiğinde orada nasıl bir yapılaşma çıkacaktır?

    Bir diğeri de suriye sınırlarındaki mayınların temizlenip pkklıların ülkeden çekilmeye başladıkları tarihle suriyede yaşanmaya başlanan iç savaş tesadüf müdür? 

     


    dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ekim/2005
    Erkek

    hocam bu 11 yıllı kbir süreç değil aslında (sapıtma), gerçek manada bu adamlar ilk piyasaya çıktıklarında ciddi işler içine girip yaptılar bazı şeyleri bunlar inkar edilemez! Ancak şöyle bir durum var ekonomi uzun vadeli değil kısa vadeli dolar euro bgün kaç lira ? kişi bşına düşen milli gelir kaç liradır ve bu payı kim alıyor + açlık sınırı ne kadar askeri ücret ne kadar ? bunu niye yazıyorum o. orospu evladı vardı bi tane kullanmasını bilene çok para diodu askeri ücretten için gevşek gevşek bu ve bunun gibi yawşaklar yüzünden BB direk EGOİST liğin tavanına vurdu milletle dalga geçildi resmen ve 2 ye ayrıldı 1 AKP Lİ 2 CEHAPE zihniyeti! denildi. daha önce yazdım bazı şeylerde desteklerim adamları örneğin tesettürle okula gitmek gibi. Modernlikle ÇIPLAKLIK aynı değildir. ancak bizin millete bunu anlatamassın zira erkeklere bunu sormak ahmaklıktır bana göre :) 

    Yolsuzluk için diyorum tavrım net. Türkiye Cumhuriyetinin a dan z ye herkesin HAKKI var o parada dinsizde olsa adamın hakkı geçiyor YASAL dolandırıcılık olayları da vardı bunların ha onuda hatırlatayım Kemal unakıtan saolsun. Bunun yanı sıra  Hz.Ömer gibi bir insan islam dünyasında devlet adamlığına örnek verilebilicek en önemli kişidir. DİNDE Kesinlkikle böyle bir şeye müsaade YOktur! istediğin kadar namaz kıl niyaz kıl ama KUL HAKKI nın Allah katında yeri belli! ancak şuda varki insanlar eskisinden kendinlerini daha zengin hissediolar herladeki dünyanın en pahalı benzini başta olmak üzere kira fiyatları vb şeylerden ya haberleri yok yada harbiden millet bok gibi para alıyor ben ameleyim amk :| Daha sonra olan bitenleri açmaya gerek yok özellikle gezi olaylarındaki bahsettiğin camii ve fanteziden öteye geçemeyen Kabataş olayı gibi insanlara bunu anlatırken daha KANUNİYİ TV den öğrenen bazı insanlara ne anlatmaya çalışıyorsunuz ? diğer kesimde ondan sonra bunların yüzünden DİN düşmanı oluyor :| PKK için bir şey demiyorum yakında bu ülke içinde özerk devlet ve kürdistan çıkarsa piyasaya şaşırmayacağım erdoğanı destekleyen adamlar bu halde bile onu desteklemeye devam ederlermi orasınıda bilemem. ama bu ülkenin tavrı baştan yazılmıştı daha sonradan içine sıçtıkları için hepsinin anasını avradını sevgi ve saygıyla...

    @edit : ayazz: hocam dediğin şeye göre nidelendiriyorum tam vakıf değilim ama ordan hala daha kaçan millete ne dicen peqi ? bak dediğinde haksızsın demiyorum can sonuçta mk adam nie gitsin çıksa sen gidermiydin meselesi çıkar ortaya. TOPRAK lara gelince doğu çok dağlık olduğu için ortada kalan arazileri farz ediyorum çıkan giden sahipleri varsa vereselerine kalır oda yoksa devlete düşer! yada admalar hileyle bi şekilde zimmete geçirmiştir. asıl olay isim arıyorsan ziksen kolay kolay kim olduğunu çıkartaman :D son soruyada dilim döndüğünce cvp atayım o o lay 2. körfez savaşıyla başladı zaten ABD tavrını iice belli etmeye başladıktan sonra İRAN ı zayıf tutmak amacıyla artık maşasını iice dürtmeye başladı. 

    ArmadA tarafından 24/Mar/14 17:54 tarihinde düzenlenmiştir

    Living Death
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 09/Ağustos/2009
    Erkek

    10.yıl marşı ırkçı bir marş degilmi ? Bunu okuyup kardeşlikten bahsedilmez . 


    Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Ocak/2010
    Dişi

    Bodur, abi sen bilimsel gibi bir şeyler yazma mahvoluyorsun. Hobi olarak saçmala. Yazdıklarının içinde biyoloji fizik kimya genetik etimoloji falan geçmesin gözünü seveyim, ağzına vurasım geliyor.


    sigara değil, balık olan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Mart/2004
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı

    Bir de derler ki AKP'liler cahil, yobaz.. Ulan şu forumda karşı görüştekilere hakaret eden saldıran bi tane akpartili görmedim. Hepsi gayet sabırlı ve saygılı bir şekilde kendi görüşünü savunurken AKP'li olmayan kesim sürekli hakaret, saldırganlık, aşağılama, alay, laf sokma, küfür vb. yöntemlere başvurmuş. Kim cahil kim yobaz.. 

     

    AND ile İSTİKLAL MARŞI'nı karıştıranlar  komiksiniz. Soyunuzu araştırsanız %99 Saf Türk genleri taşımıyosunuz. Laf ile TÜRK olunmaz. O genetiktir, yoksa yoktur abi fazla zorlarsanız kısa devre yapabilir. 

     

    Birde şu var ;

    Lafa geldimi doğu elden gidiyor, oralar bizim toprağımız dersiniz. Ama şark görevine gidince ilk sene batıya geçmek için torpil ararsınız. Kaçarsınız ordan. Hani orası da vatan toprağıydı ? Varlığınız batıdaki Türk varlığına armağan oluyor sadece..

    Bence sen %100 saf Türk geni taşıyorsun.

    krypt tarafından 24/Mar/14 20:31 tarihinde düzenlenmiştir

    while (1<2)
Toplam Hit: 7649 Toplam Mesaj: 67