folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Alacağım Bilgisayar İle İlgili Yardım



Alacağım Bilgisayar İle İlgili Yardım

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ilkay23
    ilkay23's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Şubat/2014
    Erkek

    Öncelikle herkese merhaba çoğunlukla abilerim ve kardeşlerim. Uzun zamandan beri hiç giremedim foruma işlerim yüzünden , zaten açıkçası çok über bir forum kullanıcısı değilim. Çok sevdiğim bir abim sağolsun sizler arasına katılma şansını yakaladım ve çok fazla zamanım olmadı buralar da olmak için. Şimdi sizden yardım istemek için girdim foruma. Bunu da belirtmek isterim yardım eden etmeyen herkese teşekkür ederim bu siteyi gerçekten çok seviyorum , belki de aklı başında insanlar olan tek forum sitesi burasıdır. 

    Neyse uzatmadan konuya geliyorum. Yeni bir laptop almayı düşünüyorum şöyle 2500-3000 lira civarı. Aklımda bir laptop var fakat çok tereddütte kaldım , kendim bilgisayar programcılığı okumama rağmen çok fazla bilgim yoktur ekran kartları konusunda. 

    http://www.sanalmarketim.com/msi-gp60-2qe889xtr-leopard-core-i74720hq-8gb-1tb-gt940m-2gb-156-full-hd-freedos-hediyeli/p_60199/ 

    Şu laptop'u düşündüm almak için , sizin de tavsiyelerinize uyarak bir şey almak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Yani gelecekte bu bilgisayar dx12 destekler mi bilmiyorum , performansı yeterlimi tam bilmiyorum. Sadece özelliklerinden yola çıkarak güzel olduğunu düşündüm ama işin inceliğini tam anlamıyla bilmiyorum. 
    Misal gta5 aldım kendime ama eski bilgisayarıma daha yüklemedim , yeni bilgisayar alacağım o zaman kuracağım oyunu. Bu bilgisayar ne kadar yeterli olur gta5 için ya da ne biliyim kalitesi kaçta oynayabilirim gibi bilgiler verirseniz çok sevinirim gerçekten. 

    Varsa başka laptop tavsiyeleriniz , her yorumu yazmanız beni mutlu eder kötü veya iyi , şimdiden teşekkür ederim 


    Bir şeyler başarmaya çalışan adam
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    Cihaz güzel ama bana pahalı geldi açıkçası. İşletim sistemi yok, SSD yok daha ne var amk ?


    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ilkay23
    ilkay23's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Şubat/2014
    Erkek

    ya ayıptır söylemesi 7 senedir aynı laptop'u kullanıyorum. Şimdi alacaksam da pahalı olsun beni idare etsin düşüncesindeyim. Pek anlamadığım için soruyorum işletim sistemi yok ama kendim yükletebiliyormuyum onlara misal 8.1 64bit yükletmek istesem olmaz mı , sanırım ekstra ücret alsalar da


    Bir şeyler başarmaya çalışan adam
Toplam Hit: 621 Toplam Mesaj: 3
bilgisayar ile ilgili