folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Alakasız İş İlanlarından Bıktım.

Alakasız İş İlanlarından Bıktım.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    destanition
    destanition's avatar
    Erkek

Arkadaşlar. Gazetelerde internet sitelerinde iş ilanlarına bakıyorum (mesleğim muhasebe) "yeni açılan firmamıza muhasebe elemanı arıyoruz" yazıyo arıyorum telefonla randevu alıyorum gidiyorum ya pazarlama şirketi çıkıyo veya reklam şirketi. Madem pazarlama elemanı arıyorsunuz neden muhasebe elemanı yazıyorsunuz ? bu kaçıncı oldu başıma geliyo. Bıktım artık şu alakasız iş ilanlarından. Bütün günümü mahvediyorlar. taa istanbulun bir ucunda bi adres gidiyorsun muhasebe işi için ya pazarlama şirketine pazarlamacı eleman aradıklarını söylüyorlar veya vs... bu dertten müzdarip olan ben değilim sadece. geçen bi yere gittim şişlide ilan aynen şu şekilde

"holdingimizde pazarlama müdürü, muhasebe elemanı, bilgi işlem uzmanı aranıyor irtibat tel : xxxx.... "

arıyorum saat 2 de mustafa beyle görüşeceksin diyorlar. gidiyorum bakıyorum kapıda 200 kişi. sonra bir salona topluyorlar "biz internet üzerinden kozmetik ürünü satıyoruz" diyorlar. taa kalkıp istanbulun bir ucundan gelip orada o kişiyi boğasınız geliyo. ne mustafa bey var ortada ne de başka biri. amaç, ilana her kesimden kişiyi çekmek. muhasebe elemanı veya bilgi işlem elemanı aradıkları yok.

demek istediğim bu aralar bunlar iyice arttı. içişleri bakanlığına veya çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığına bağlı kurumlara bu kendini bilmezleri şikayet edebilirmiyiz ? insanların vakitlerini boşa harcamasınlar

gülme gidenin arkasından. gün gelir, elveda bile diyemezsin giderken... | Hayat fani, Ölüm ani....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Haklısın kardeşim hiç hoş olmayan birşey..

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

benim başımada geldi hocam , haklısın birilerine şikayet etmek gerekir.

....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    destanition
    destanition's avatar
    Erkek

swordfish bunu yazdı:
    -----------------------------

Haklısın kardeşim hiç hoş olmayan birşey..

sorma ya. hadi onu geçtim bi de bazı görüşmelerden sonra "telefonunuzu açık bırakın cv niz olumlu merak etmeyin biz sizi mutlaka arayacağız, biz öyle arayacaz deyip aramayanlardan değiliz olumlu da olsa olumsuz da olsa mutlaka arayacaz" derler ve aramazlar. yukarıda saydığıma ve buna ne demeli ? maalesef burası Türkiye işte. Devlet denetiminin burada devreye girmesi gerekiyor bence

gülme gidenin arkasından. gün gelir, elveda bile diyemezsin giderken... | Hayat fani, Ölüm ani....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

ben bunu bile gördüm

üniversitelerin mühendislik fakültelerinden elektrik,elektronik,bilgisayar,işletme,muhasebe,iktisad bölümlerinden mezun

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    destanition
    destanition's avatar
    Erkek

wert bunu yazdı:

ben bunu bile gördüm

üniversitelerin mühendislik fakültelerinden elektrik,elektronik,bilgisayar,işletme,muhasebe,iktisad bölümlerinden mezun

o da bişeymi ? adam kariyer.nette aynen şöyle yazmış

office ve autocad 2008 sürümünde en az 4 yıl tecrübesi olan :D:D:D:D

2008 den beri 4 yıl geçti de biz mi bilmiyoruz

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Ülkemizde uzmanlık denen birşey yok. Anlaşılan hala pazardan amele seçer gibi çalışan arıyorlar.

λ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

İş'e göre adam değil de,

Adam'a göre iş mantığı yerleşik olduğu sürece maalesef bu olaylarda son olmaz...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    calculator
    calculator's avatar
    Erkek

FireX bunu yazdı:

Ülkemizde uzmanlık denen birşey yok. Anlaşılan hala pazardan amele seçer gibi çalışan arıyorlar.

milletimizin mantığı bukadar.İnş uzun yıllar daha böyle devam etmez.(içler acısı)

Çok üşengec
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

destanition bunu yazdı:

wert bunu yazdı:

ben bunu bile gördüm

o da bişeymi ? adam kariyer.nette aynen şöyle yazmış

office ve autocad 2008 sürümünde en az 4 yıl tecrübesi olan :D:D:D:D

2008 den beri 4 yıl geçti de biz mi bilmiyoruz

Haha :) haklısınız valla :/ 

Ben bu insanları anlamıyorum.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

aynı sorun bendede war kaptan bigün oç nun biri internete iş ilanı vermiş web tasarımcı aranıyor diye. Neyse randevu aldım ertesi gün sabah 9 - 9:30 gibi gel dedi pezz..enk gittim beni saat 1 e kadar bekletti ve daha sonra geldi neyse biraz konuştuk falan bana dediği şey şu açmış gittigidiyor.com u bana böyle bir site yapabilecek eleman arıyorum ben sen yapabilirmisin diyo. Adama anlatıyom anlatıyom diyom bakın beyefendi bu siteler öyle göründüğü kadar kolay değil tek kişi bir senede zor yapar diyorum o da belki diyorum adam haaala nuh diyo peygamber demiyo. Ben anlatıyom adam bana diyoki hmmm anladım sen daha bu işlerde yenisin galiba. Ulan sanki bana 30 milyar maaş vercekte koskocaa türkiyenin en büyük e-ticaret sistemini iki üç haftada yapmamı bekliyo.. Anlaşıldı yapamiicaksın galiba neyse biz böyle birini arıyoruz senle yapamayız dedi çıktı işin içinden. Hea nooldu her aklıma gelince anasına bacısına övgüler yağdırıyorum.. :@

Toplam Hit: 1057 Toplam Mesaj: 11