Alınık İphone 4S Istanbul İçi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlbayHardal
    AlbayHardal's avatar
    Erkek

500 lira kadar bütçem var.

Baş ağrıtmayan, hattımı takıp kullanabileceğim bir telefon arıyordum. 50-60 liralık telefonlara baktım önceleri, sonra beni pek kesmeyeceğini anladım. Uzun süredir bi iPhone alacağım diyordum da elime doğru düzgün para geçmiyordu. Şimdi bi miktar param var, var mı iPhone 4S satan?

They are as numerous as ants in the earth, as fish in the water, as birds in the air. They are timid, brave, ignorant, dominating and they are children.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

4s alma derim.Kasılmalardan, şarj sorunundan kafayı yersin.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlbayHardal
    AlbayHardal's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

GM Discovery vardı bi tane, güzel telefondu doğrusu ama büyüktü biraz. üstelik bi süre sonra değişiklik arıyor insan. Hiç iPhone kullanmadım, bilmiyorum öyle hatalarını bilmemnelerini. 5, 5S gibilerine param yetmiyor. 4 ise daha eski bildiğim kadarıyla. 

Kasılmasından kastın nedir hocam?

Telefonda bi mesaj yazarım bi de telefon ederim, öyle oyun falan çok yüklemem. Boyutu da tam bana göre.

AlbayHardal tarafından 05/Tem/14 18:32 tarihinde düzenlenmiştir

They are as numerous as ants in the earth, as fish in the water, as birds in the air. They are timid, brave, ignorant, dominating and they are children.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

neye dayanarak bu kadar keskin bir sonuca variyorsunuz anlamiyorum gelen gecen kulandan dolma laflara marka kotuler oldu ak 

ailemizde 9 kisi iphone 4s kullaniyor ilk ciktigi zamanlarda almistik cevremde bir okadar daha kullanan vardir  yillardirhic birimizde hic bir makine tik bile demedi neyin kasmalari neyin sarj problemi ak ayar oluorum artik su forumda ite boka muhalefet sacma sapan yorum yapan adamlara

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Hacı 4 le 4s arasında fark bile yok sayılır.

5S le 4 arasında bile öyle dağlar taşlar fark yok.Sadece performans farkı var bide ekran daha iyi gördüğüm kadarıyla.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yav he he.iPhone 4s'in şarjı dayanmıyor.Zamanında kullandım.Hele ios 7 ile hiç dayanmaz.Sabah çekiyordum şarjdan öğleden sonra telefon şarj uyarısı vermeye başlıyordu.Kaldı ki arkaplanda sadece Whatsapp ve Facebook açık.Zaten iPhone 4s çıkalı kaç sene oldu arkadaşın alacağı telefonun bataryası büyük ihtimalle doldur-boşalt yapmaktan ölmüştür.Apple'ın cihaz öldürme politikasını bilmeyen kalmadı.ios 7 yüklü bir iPhone 4 kullanında, bir sene sonra 4s ne olacak görün.

mkyb tarafından 05/Tem/14 18:43 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo
    Absolut bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı

neye dayanarak bu kadar keskin bir sonuca variyorsunuz anlamiyorum gelen gecen kulandan dolma laflara marka kotuler oldu ak 

ailemizde 9 kisi iphone 4s kullaniyor ilk ciktigi zamanlarda almistik cevremde bir okadar daha kullanan vardir  yillardirhic birimizde hic bir makine tik bile demedi neyin kasmalari neyin sarj problemi ak ayar oluorum artik su forumda ite boka muhalefet sacma sapan yorum yapan adamlara

Peki sen 10 tane telefona bakarak niye tüm seri hakkında net konuşabiliyorsun? Bu yaptığın nedir? Apple bok gibi firma işte oooh :D Sırf sana inat karalıycam firmayı :D Steve aslında gizli ipneymiş hatta Bill e vurduruyomuş diyolar :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

bide cikip piskin piskin yav he he yazmiolarmi ak incicileri hayatlarinda 1 tane apple urunu gormusler birde urun kotuluyorlar 2-3 sene kullanipda hangi urun ilk gunki gibi ayni performansi verior ?  tabikide bazi yerleri eksik kalmaya baslicaktir 

temiz tanidikdan bulursun rahat alinicak cihaz 4 ile 4s arasindada fark yok hocam uygun ve temizini bulursan 4 dealabilirsin direk dahaiyi olur

edit : interfector senin marka kotulemen skimdemi saniorsun onu anlamadim ? babamin firmasi deil sonucda cokda seyime iyimi kotumu  10 tane sadece bizim kullandigimiz etrafimda 10*10 iphone urunu gecti kullanan vs bir cok arkadasimda mevcutdu 10 kisiden 1 kisi anca sarj sorunu yasiorum demistir  bir markayi kotulerken biraz usluplu sallayin

Absolut tarafından 05/Tem/14 18:52 tarihinde düzenlenmiştir

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Öncelikle ağzını topla.Ben küfür yazmadan yazıyorum, karşımdakinden aynısını beklerim.Yukarıda da dediğim gibi iPhone 4x serisi alınmaz artık.Zira artık her iki telefonda ölü olarak kabul ediliyor.Telefon ilk çıktığından kasılmıyor tamam kabul fakat 2011 yılında çıkmış bir telefon sonuçta.Eğer ios 6 yüklü bir iPhone 4 veya 4s bulabiliyorsanız kaçırmayın alın derim fakat güncellemeyin, öyle kalsın.Zira en stabil sürüm o bu telefonlar için.

Ayrıca rahat ol ilk çıkan iPhone'da dahil 4s'e kadar hepsini kullandım.5 ve 5s'i arkadaşlardan vs kullandım, inceledim.

mkyb tarafından 05/Tem/14 18:54 tarihinde düzenlenmiştir

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlbayHardal
    AlbayHardal's avatar
    Erkek

Bu başlığı belki satan vardır diye açmıştım da, böyle bir tartışma çıkacağını pek düşünmüyordum.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S-E-R-H-A-T
    S-E-R-H-A-T's avatar
    Erkek

bana da lazım

var mı yardımcı olabilecek mürid

şeyini şeyettiğimin şeyi
Toplam Hit: 938 Toplam Mesaj: 11