Alınık Monitör
-
içine ettimin monitörü uçmuş durumda görüntü gelmiyor
En aşşa 23"
HDMI girişi mutlaka olan
Sıfır olur ikinci el olur,taksit imkanı varsa süper olur
eli yüzü düzgün ölü pixeli olmayan monitör alınacaktır.
Varsa elinizde satmak isteyen satan arkadaşlar marka model ve mümkünse resimleri gönderirseniz sevinirim
-
Yanlış okumuşum up olsun kardeşim monitör lafı geçince eski monitör var bende onu vereyim diyecektim
DeTr tarafından 03/Ağu/13 10:55 tarihinde düzenlenmiştir -
ya boşta monitör varda gözleri mikio hacı, bütün gün makine başındayız adam akıllı bişi olsun diyorum
-
Sıfır alcak olursan tavisye edebileceğim bir monitor
-
bu ips panellerde sıkıntılar olduğu söyleniyor
ne denli doğru ?
ışık sızdırması, ghosting vs gibi
ayrıca dellin alet güzel gözüküyorda 8ms tepki süresi cok degilmi , simdi patlayan monitörümün tepki süresi 2ms idi çok farklılık olur mu
-
Genki bunu yazdı
ne denli doğru ?
ayrıca dellin alet güzel gözüküyorda 8ms tepki süresi cok degilmi , simdi patlayan monitörümün tepki süresi 2ms idi çok farklılık olur mu
Prof anlamında sorularını yanıtlayamam, ama Çoğu markanın monitorü gerçek ms değerlerini yansıtmıyor. bu gerçek bir 8 ms oldugunu düşünüyorum. yani 5 ms diye 180 liraya led monitor satılıyor ne denle doğrudur sence.
ghosting gibi bir görüntüye rastlamadım. ben oyunda oynuyorum Realtime strategy Starcratf, yani oyle bi görüntü kayması hız yetersiziliği yaşamadım. akisne görüntü çok güzel ve en önemlisi göz yormuyor.
kasanın işçiliği kalitesi zaten çok iyi.
bende oyun oynyacagım ve sürekli iş yapacagım diye çok monitor aradım düşük ms neyli olsun diye ama bu monitörde karar verip aldım.
ama karar vermen içindaha uzman bi destek alabilrsin hocam.
-
Acer S231HL var, 2ms tepkime süresi falan var, oyun için gayet iyi bir monitör, zamanında donanımhaberde falan çok gözdeydi kapışılıyordu.
Garantisi ne kadar kaldı bilmiyorum ama hala devam ediyordur, hiç bir sorunu yok temiz.
İyi bir teklife satabilirim, şu anki fiyatlarını bilmiyorum ama 550tl civarına aldım diye hatırlıyorum, faturasına bakmak lazım.
-
trampfd bunu yazdı
Acer S231HL var, 2ms tepkime süresi falan var, oyun için gayet iyi bir monitör, zamanında donanımhaberde falan çok gözdeydi kapışılıyordu.
Garantisi ne kadar kaldı bilmiyorum ama hala devam ediyordur, hiç bir sorunu yok temiz.
İyi bir teklife satabilirim, şu anki fiyatlarını bilmiyorum ama 550tl civarına aldım diye hatırlıyorum, faturasına bakmak lazım.
Sen donanımhaberde hiç takılmadıydın ki :S
-
DevilRullz bunu yazdıtrampfd bunu yazdı
Takıldım demedim lan zaten :D
Arada bir yeni bişey alırken araştırma yaptığımda denk geliyorum, kullanıcı yorumlarına falan bakıyorum..
-
trampfd bunu yazdıDevilRullz bunu yazdıtrampfd bunu yazdı
Takıldım demedim lan zaten :D
Arada bir yeni bişey alırken araştırma yaptığımda denk geliyorum, kullanıcı yorumlarına falan bakıyorum..
Keşke site açıp orda tanıtsaydın :D
-
siyahbereli bunu yazdıGenki bunu yazdı
ne denli doğru ?
Prof anlamında sorularını yanıtlayamam, ama Çoğu markanın monitorü gerçek ms değerlerini yansıtmıyor. bu gerçek bir 8 ms oldugunu düşünüyorum. yani 5 ms diye 180 liraya led monitor satılıyor ne denle doğrudur sence.
ghosting gibi bir görüntüye rastlamadım. ben oyunda oynuyorum Realtime strategy Starcratf, yani oyle bi görüntü kayması hız yetersiziliği yaşamadım. akisne görüntü çok güzel ve en önemlisi göz yormuyor.
kasanın işçiliği kalitesi zaten çok iyi.
bende oyun oynyacagım ve sürekli iş yapacagım diye çok monitor aradım düşük ms neyli olsun diye ama bu monitörde karar verip aldım.
ama karar vermen içindaha uzman bi destek alabilrsin hocam.
ya aslında o kadar abartı oyunda oynamıyourm
arada işte lol veya cs
genel olarak kodlama üzerine
Editörde calisirken basimi ağrıtmasını gözümü yormasın bide canım sıkılınca indirip bi hd film patlatırım arada
Araştırmaya devam edicem birde asusun
bu ürünü var. Çok hoşuma gitti buda