Alınık Monitör

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

içine ettimin monitörü uçmuş durumda görüntü gelmiyor

En aşşa 23"

HDMI girişi mutlaka olan

Sıfır olur ikinci el olur,taksit imkanı varsa süper olur

eli yüzü düzgün ölü pixeli olmayan monitör alınacaktır.

Varsa elinizde satmak isteyen satan arkadaşlar marka model ve mümkünse resimleri gönderirseniz sevinirim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeTr
    DeTr's avatar
    Erkek

Yanlış okumuşum up olsun kardeşim monitör lafı geçince eski monitör var bende onu vereyim diyecektim   

DeTr tarafından 03/Ağu/13 10:55 tarihinde düzenlenmiştir

Kelimeler Kanatır !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

ya boşta monitör varda gözleri mikio hacı, bütün gün makine başındayız adam akıllı bişi olsun diyorum

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Sıfır alcak olursan tavisye edebileceğim bir monitor

http://www.dell.com/tr/sletmeler/p/dell-u2312h/pd

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

bu ips panellerde sıkıntılar olduğu söyleniyor 

ne denli doğru ?

ışık sızdırması, ghosting vs gibi

ayrıca dellin alet güzel gözüküyorda 8ms tepki süresi cok degilmi , simdi patlayan monitörümün tepki süresi 2ms idi çok farklılık olur mu

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    Genki bunu yazdı

ne denli doğru ?

ayrıca dellin alet güzel gözüküyorda 8ms tepki süresi cok degilmi , simdi patlayan monitörümün tepki süresi 2ms idi çok farklılık olur mu

Prof anlamında sorularını yanıtlayamam, ama Çoğu markanın monitorü gerçek ms değerlerini yansıtmıyor. bu gerçek bir 8 ms oldugunu düşünüyorum. yani 5 ms diye 180 liraya led monitor satılıyor ne denle doğrudur sence.

ghosting gibi bir görüntüye rastlamadım. ben oyunda oynuyorum Realtime strategy Starcratf, yani oyle bi görüntü kayması hız yetersiziliği yaşamadım. akisne görüntü çok güzel ve en önemlisi göz yormuyor. 

kasanın işçiliği kalitesi zaten çok iyi.

bende oyun oynyacagım ve sürekli iş yapacagım diye çok monitor aradım düşük ms neyli olsun diye ama bu monitörde karar verip aldım.

ama karar vermen içindaha uzman bi destek alabilrsin hocam.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

Acer S231HL var, 2ms tepkime süresi falan var, oyun için gayet iyi bir monitör, zamanında donanımhaberde falan çok gözdeydi kapışılıyordu.

Garantisi ne kadar kaldı bilmiyorum ama hala devam ediyordur, hiç bir sorunu yok temiz.

İyi bir teklife satabilirim, şu anki fiyatlarını bilmiyorum ama 550tl civarına aldım diye hatırlıyorum, faturasına bakmak lazım.

Ehl-i Byte
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    trampfd bunu yazdı

Acer S231HL var, 2ms tepkime süresi falan var, oyun için gayet iyi bir monitör, zamanında donanımhaberde falan çok gözdeydi kapışılıyordu.

Garantisi ne kadar kaldı bilmiyorum ama hala devam ediyordur, hiç bir sorunu yok temiz.

İyi bir teklife satabilirim, şu anki fiyatlarını bilmiyorum ama 550tl civarına aldım diye hatırlıyorum, faturasına bakmak lazım.

Sen donanımhaberde hiç takılmadıydın ki :S

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı
    trampfd bunu yazdı

Takıldım demedim lan zaten :D

Arada bir yeni bişey alırken araştırma yaptığımda denk geliyorum, kullanıcı yorumlarına falan bakıyorum..

Ehl-i Byte
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    trampfd bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı
    trampfd bunu yazdı

Takıldım demedim lan zaten :D

Arada bir yeni bişey alırken araştırma yaptığımda denk geliyorum, kullanıcı yorumlarına falan bakıyorum..

Keşke site açıp orda tanıtsaydın :D

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek
    siyahbereli bunu yazdı
    Genki bunu yazdı

ne denli doğru ?

Prof anlamında sorularını yanıtlayamam, ama Çoğu markanın monitorü gerçek ms değerlerini yansıtmıyor. bu gerçek bir 8 ms oldugunu düşünüyorum. yani 5 ms diye 180 liraya led monitor satılıyor ne denle doğrudur sence.

ghosting gibi bir görüntüye rastlamadım. ben oyunda oynuyorum Realtime strategy Starcratf, yani oyle bi görüntü kayması hız yetersiziliği yaşamadım. akisne görüntü çok güzel ve en önemlisi göz yormuyor. 

kasanın işçiliği kalitesi zaten çok iyi.

bende oyun oynyacagım ve sürekli iş yapacagım diye çok monitor aradım düşük ms neyli olsun diye ama bu monitörde karar verip aldım.

ama karar vermen içindaha uzman bi destek alabilrsin hocam.

ya aslında o kadar abartı oyunda oynamıyourm

arada işte lol veya cs

genel olarak kodlama üzerine

Editörde calisirken basimi ağrıtmasını gözümü yormasın bide canım sıkılınca indirip bi hd film patlatırım arada

Araştırmaya devam edicem birde asusun

http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/asus-mx239h-23-mx239h-genis-ekran-ah-ips-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=64393

bu ürünü var. Çok hoşuma gitti buda

Toplam Hit: 1314 Toplam Mesaj: 11