Alınık Telefon
-
İyi günler muridler 2 adet telefon almayı düsünüyorum.
1 adet iphone 4 veya 4s.
1 adet s6 ve ya ip6.
İkinci el istiyorum sorun yok , arızası sorunu kozmetik olarak kırıgı cıkıgı olmassa cok sevinirim. Resimlerinide konuya ya da pm olarak bana atabilirseniz çok sevinirim.
iyi günler , saygı ve sevgilerim ile.
-
Maddox bunu yazdı
İyi günler muridler 2 adet telefon almayı düsünüyorum.
1 adet iphone 4 veya 4s.
1 adet s6 ve ya ip6.
İkinci el istiyorum sorun yok , arızası sorunu kozmetik olarak kırıgı cıkıgı olmassa cok sevinirim. Resimlerinide konuya ya da pm olarak bana atabilirseniz çok sevinirim.
iyi günler , saygı ve sevgilerim ile.
İP4 var, tertemiz garantisinin dolmasına 1 ay kala garantiye yollamıştık sıfırını yolladılar. sıfır telefon ne ise o da öyle. fiyat için pm atabilirsin
-
ehlikeyif bunu yazdıMaddox bunu yazdı
İP4 var, tertemiz garantisinin dolmasına 1 ay kala garantiye yollamıştık sıfırını yolladılar. sıfır telefon ne ise o da öyle. fiyat için pm atabilirsin
neden pm ?
fiyatmı artıyor . ?
edit:yanlıuş anlama genelde herkes fiyat pm den diyor. merak ettim . özelde pazarlık dahamı rahat oluyor.
samaccc tarafından 09/Ağu/15 14:39 tarihinde düzenlenmiştir -
375 TL i4 en son 365 TL olarak bırakırım.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-apple-iphone-4-16-gb-siyah-plus-hediyeler-223282375/detay/
-
samaccc bunu yazdıehlikeyif bunu yazdıMaddox bunu yazdı
neden pm ?
fiyatmı artıyor . ?
edit:yanlıuş anlama genelde herkes fiyat pm den diyor. merak ettim . özelde pazarlık dahamı rahat oluyor.
yok hocam özel bir sebebi, 400 den veririm hocam. dediğim gibi sıfırla değişti geldi telefon, 2 aylık tertemiz. kutusu bilmem nesi duruyor.
-
ip4 için 2-3 murid buldum yorumlarınız için tesekkür ederim.
Pekii , ip6 ve samsung s6 tarzı ? :)
-
Pm attım hıcam
-
Merakımdan soruyorum ve hiç İphone kullanmadim. Bunun diğer telefonlardan bir farkı var mı? Neden fiyatları uçuk?
-
4 ay garantisi olan note3 olur mu ?
-
furkiak bunu yazdı
kaç istiyorsun note3 e?
-
ehlikeyif bunu yazdıfurkiak bunu yazdı
kaç istiyorsun note3 e?
1000 tl hocam