Alınık Ucuz Akıllı Telefon

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bonibon
    Bonibon's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Mayıs/2012
    Erkek

    arkadaşlar lg g4üm sonunda bootloopa girdi hayırlısıyla. haliyle garantiye yolladım fakat paralel ithalat olduğu için fonotel diye bir firma veriyor garantisini ve internette de hoş şeyler okumadım firma hakkında o yüzden 30-40 gün telefonun gelmeyeceğini düşünüyorum ve bu sürede beni idare edecek max 200TL değerinde bir telefona ihtiyacım var internette galaxy s2ler falan var 180tlye fakat çok da güvenemediğimden buradaki müridlere de bir sorayım dedim elinde müsait satılık helal süt emmiş eli yüzü düzgün telefonu olup da satmak isteyen olur mu diye.


    om mani padme hum
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakabey
    sakabey's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 12/Aralık/2009
    Erkek

    yav bu ikinci el telefonlar başkasının hattında nasıl çalışıyor. Valide ile bir kaç gün ara sıra sim kartları değiştirerek kullandık sonra kendi simkartlarımızı kendi tellerimize takarak kullanmaya devam ettik. 10 gün sonra validenin telinin imei ile ilgili benim hattıma mesaj geldi. validenin teli klonlanmış güya... simkart değiştirme ile alakalı olduğunu imei nin klonlandığına dair sms in benim hattıma gönderilmesinden anlaşılıyor. Millet çatır çatır telefon al sat yapıyor nasıl oluyorda milletinkinde sıkıntı çıkmıyor. Gerçi validenin teli eski bir teldi o sıra otomatik eski tellerin imeilerini de topluca sisteme dahil etmişlerdi bu sistemi ilk getirdiklerinde. Belki bunla alakalı. (çıkış yolu gösterebilecek varsa sevinirim)

     

    Şimdi bende valideye senin aradığın gibi ucuz bir telefon bakıyorum, 10 gün sonra kullanamayacak telefon kitlenecek. bu eski tip telefonların sıfırlarından ucuz bulabilir miyiz? akıllı telefon kullanamıyor. Bi banada cevap verin.

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Kasım/2007
    Erkek

    Kesinlikle uğraşma derim 2. elle filan. DH' den bir arkadaştan sıfır doogee x5 aldım bir tane 250 TL' ye, ön kamera performansı haricinde her türlü işimi canavar gibi görüyor. Üzerine birde çift hatlı. Sorun olarak gösterebileceğim tek şey şarj performansı olsa da, bu problem akıllı cihazların genelinde var neredeyse. Sıfır akıllı cihaz alıyorsunuz 250 TL' ye daha ne olsun?


    Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
Toplam Hit: 1298 Toplam Mesaj: 3
ucuz telefon cep telefonu telefon