All Prorat
-
Arkadaşlar daha önce sizden prorat linki istedim ama yardımcı olamadınız ama ben hepsini buldum... Buyrun http://rapidshare.de/files/2615850/PRORAT__hepsi__quake_hacker61_fark_yla.rar.html
ilk şifre:quake_hacker61
ikincisi:pro
-
YA GÜZEL KARDEŞİM SEN DALGAMI GEÇİYOSUN BİZİMLE PRORTA KULLANMAYIN DİYE BURDA ADMİNLER GÖTÜNÜ YIRTIYO SEN HALA PRORAT LİNKİ VERİYOSUN MİLLETE KİTLEYİN ŞU KONUYU ŞU SALAĞIDA BANLAYIN Bİ ZAHMET...!!!
-
sevgili arkadaşım çok güzel konuşmuşsun saol.. haklı olabilirsin prorat sakıncalı ama herkes istediğini alır dimi...örnek siz.. msn me onlarca insan geldi bir prorat konusuna mail adresimi verdim diye günlerdin onlara proratı nasıl kullanılır onu anlatıyom ama zararlı olduğunu bile bile kullanıyolar.. uyarını dikkate alan kullanmasın ve belki adam kafede uğraşacak sanane.. ya lütfen biraz daha seviyeli olalım lütfen.. banlanması gereken biri varsa o da sensin.. teşekkürler
-
Hay ben sizin amınıza çakayim :) ulan kaç aydır adminler kanalda prorat kulanmayın diyo siz ne diyosunuz?
BEN DİYORUM ANKARA SEN DİYOSUN GÖTÜMKARA....!!!!
-
ya kardeşim nasıl bir insansın sen seni neden bu sitede barındırıyolar anlamadım.. lan yavrum sana ben bişimi dedim sen ne biçim konuşuyon.. ne demek .. çakayım... ah ulan ah seni banlamazlarsa ben daha ne diyim... valla bişi diyemiyecem sana cevabımın ne olduğunu tahmin et artık....
-
osmansan güzel kardeşim istemeden kalbini kırmış olabilirim ama benim sinirlendiğim nokta ne biliyomsuun? bak bu zararlı programı insanlara tavsiye ederek insanların akinesinede trojan bulaştıracaksın bilmeyerek tabiş senin hiç bir art niyetin olduğunu inanmıyorum ama git bi eski formları oku dostum
SEVGİYLE KAL SANA SEVGİ ÇİÇEKLERİMİ YOLLUYORUM GÜZEL KARDEŞİM!!!!!!
ÖNEMLİ OLAN DOSTLUK!!!mansan
-
PacoRabanne bunu yazdı:
Hay ben sizin amınıza çakayim :) ulan kaç aydır adminler kanalda prorat kulanmayın diyo siz ne diyosunuz?
BEN DİYORUM ANKARA SEN DİYOSUN GÖTÜMKARA....!!!!
PacoRabanne ağzını bozma ulen kamil ihtiyacı olan cekiyor ıste sen de link atsaydın osmansan o llinki uzun bir zahmet ten sonra buldu ve ekledi bende yoktu mesela simdi de download edecegim. istersen kendi kendini banla yani cık rahatsız olduysan
-
kardşim saol çiçekler için.. keşke küfüre başvurmasan nedenini bi sorsan dimi.. isteyen var.. mesela ben kafede çalıştıracam mesela benim makinada koruma var kullanacam ve silinecek.. yada başkası dediğim gibi kafede kullanacak ya bi dinle öle yargıla kardeşim yaa . neyse anladın için teşekkkürler
-
ugurben tamam güzel kardeşim sen karışma o adamla benim aramda ben güzel kardeşime kusura bakma dedim!!!! önemli olan dostluk bundan önce belirttiğim gibi konu kapanmıştır..!!
-
Tahribatı seviyorum özgürüüüüüüüzzz :) , indireninde a.k indirmeyeninde isten kullanır istemeyen kullanmaz ben şahsen güvenmiyorum ve kullanmıyorum
-
Arkadaşlar,forumun iyice suyunu çıkardınız.Mesajlarınızda küfür ve aşşalama ayyuka çıktı,yeter artık.Çoğunuz olgun kişilersiniz ve bu forumda her yaştan insan ve "bayanlar" olduğunu unutmayınız..