Amazon‘Dan Ürün Alacağım Ama Yardım Lazım
-
arkadaşlar go pro hd hero2'min grab bag denen parçası kırıldı ve türkiye de tek satılmıyor 65 tl gibi uçuk bir rakam var.
Bir arkadaş bana
bu ürünü alsa ben kaç tl tutarsa parayı havale etsem o havaleden sonra alımı yapsa olur mu ? yani atıyorum 20 30 tl tutacak derse ben hemen yatırsam o alsa olur mu?
-
Amazon tr ye kitap dışında parça göndermiyor diye biliyorum.
-
Hocam amazondan o olay biraz sıkıntılı ama ebayde de grdüğüm kadarıyla 27 dolara falan geliyor kargo parasıyla birlikte.
-
doganaydin bunu yazdı
Amazon tr ye kitap dışında parça göndermiyor diye biliyorum.
bu doğrumu hacı, bende oyuncak vs. alacaktım göndermiyorlar mı?
-
torpedo_XL bunu yazdı
Hocam amazondan o olay biraz sıkıntılı ama ebayde de grdüğüm kadarıyla 27 dolara falan geliyor kargo parasıyla birlikte.
hocam nasıl hesapladın yardımcı olabılecek mısın bana ? -
parayı anında yatıracağım arkadaşlar
-
Amazon'a adresinizi kayıt edin, ürün sayfasında ya da en geç ürünleri checkout yaptığınız sayfada size ürünü gönderip gönderemeyeceğini belirtir.
Amazondan alırsın oldukça da ucuzdur ama Tr'ye kargo parası oldukça fazla. co.uk dan 24sterlin olması lazım kargo(ups), .com dan ise 36 dolar sanırım(dhl).
Yani ona göre hesabınızı yapın. Ebay de satıcı güvenli ise ptt ile alırsanız çok ucuza gelecektir ürün.
-
RaAmLis bunu yazdı
Amazon'a adresinizi kayıt edin, ürün sayfasında ya da en geç ürünleri checkout yaptığınız sayfada size ürünü gönderip gönderemeyeceğini belirtir.
Amazondan alırsın oldukça da ucuzdur ama Tr'ye kargo parası oldukça fazla. co.uk dan 24sterlin olması lazım kargo(ups), .com dan ise 36 dolar sanırım(dhl).
Yani ona göre hesabınızı yapın. Ebay de satıcı güvenli ise ptt ile alırsanız çok ucuza gelecektir ürün.
turkiyeye göndermiyor
-
co.uk .de .fr filan da dene ülkeye göre değişyior gönderip göndermeme. İngiltereden gelmeyen mp3 palyeri .com dan almıştım ben. Dene ama dediğim gibi kargo parası astarını geçer. Ebayde güvenilir bir satıcı bulabilirsen oradan al.
-
Amazondan gelen için borderlinx kullanabilirsin. Bir çeşit kargo aracı şirketi.
Amazon kindle türkiyeye gönderim ücreti dhl ile 10 dolar civarı . Ağırlığı 0.5 kg altı.
0.7 kg olan mp3 ün kargo ücreti ise 20 dolar.
Ama aynı ürün ebay de var ise daha mantıklı ve ucuza olabilir.
-
dostum ben amerikadayim, urunu bana gondertirsin, ben de sana postalarim istersen.
ama kargo parasi cok tutuyor.