Amd İşlemci Hakkında Yardım?
-
merhaba arkadaşlar
elimde MSI VIA KT600 Chipset anakart var işmeci almak istiyorum işlemci almak için nelere dikkat etmen gerek uyum sorunu olmaması için ne kadar çabuk cvp yazarsanız o kadar çabuk işlemci alıcam :)
selametle...
-
anakartın modeli tam olarak nedir hocam?
400 mhz fsb ile amd athlon xp işlemcileri desteklior ama tam modeli verirsen bişiler deriz heralde :)
-
MSI Mainboard
VIA KT600 Chipset Baed
KT6v
Designed for AMD Athlon XP Processors
FSB 400
DDR 400
LAN
SATA
aynen yazdım hojam yeterlimidir ?
-
amd 64 bit 3200 athlon , 3500 athlon alabilrsin... yalnız sıfır bulamayabilrsn ikinci ellerde ateş pahası :(
agp sistem bu arada.. amd agp uyumlu bi işlemci işini görür..
-
şimdi hojam amd athlom XP işlemcimi ?
yoksa amd athlom 64 mü?
destekliyor bunuda ögreniyimde yanlış bişey yapmıyım ?
-
işlemciler xp die geçior fakat 3200 , 3500 64 bit işlemciler yani sorun olmaz.. amd xp herhangi işlemciyi taksan calısır.. bnce bulabilrsen amd athlon 3200 al yada 3500 al.
-
eywww hojam saol yardımın için ;)
-
tekrar ben :)
AMD Athlon 64 4000+, 64 Bit, Dual Core, SC-940(AM2) veya AMD ATHLON 64 X2 DUAL 4000+ (2.1GHz)1MB 940p
uygunmudur ? sizce ?
-
iyimidir kotumudur bilemem ama ben amd 3600 sipariş etmiştim 3600 fiatına 4600 yollamıslardi :) depocu saolsun^_^
-
Posmort3m bunu yazdı:
-----------------------------
iyimidir kotumudur bilemem ama ben amd 3600 sipariş etmiştim 3600 fiatına 4600 yollamıslardi :) depocu saolsun^_^
hojam nerden sipariş verdin :D? -
byburak bunu yazdı:
Posmort3m bunu yazdı:
hojam nerden sipariş verdin :D?
walla hatırlayamadım simdi hatırlarsam editlerim^^