Amerikadan Gelen Anlayamadığım Arama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Demin baktım birisi aradı arama ekranında +1 yazınca dedim amk kim arar beni Amerika'dan diye.Açtım bir kadın interesting, university dedi sadece bunları anladım.No speak English deyince sorry deyip telefonu kapadı.Dolandırıcı desem isim soyisim söyledi kadın.

Numara :+ 1 (847) 386-6770

edit : numarayı aratınca bu site çıktı : http://wellspringinternational.com/

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

senin ismini mi kendi ismini mi

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

senin ismini mi kendi ismini mi

Yok hocam önce hani bu Bulgaristandan falan arıyor dolandırıcılar onlardan sanım.Hi deyip benim ismi söyleyince bi an ne oluyoruz moduna girdim.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

118 den ara.

isim bulmak zor değil ki. rasgele isim yazarım telefonunu o isimden ararım kim olduğunun önemimi var belkide geri ara diye yapmıştır.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

118 den ara.

isim bulmak zor değil ki. rasgele isim yazarım telefonunu o isimden ararım kim olduğunun önemimi var belkide geri ara diye yapmıştır.

Zor değilde elin amerikalısı nereden buldu beni akşam akşam ona takıldım.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CosTeR
    CosTeR's avatar
    Erkek

aynı şekilde 2 saat öncede bana çagrı geldi ama aramadım numaralar cok benziyor birbirine

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bu arada şeyhe saygılarımı sunarım arama motorlarına anında düşmüş konu.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

Bu arada şeyhe saygılarımı sunarım arama motorlarına anında düşmüş konu.

hocam hiç sorma nasıl bir SEO varsa sitede , google da şeyhin karizmasına dayanamıyor.

reklamszı falan olunca mı acaba..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

benide 2-3 defa aradılar online üniversite eğitimi gibi birşey veriyorlar 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    ElizaBeTH bunu yazdı

benide 2-3 defa aradılar online üniversite eğitimi gibi birşey veriyorlar 

İlginç.Bu adamlar nerden buluyor bizi acaba ?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

para kazanma yöntemleri nekadar gelişmiş böyle

adamlar artık yurt dışını taciz etmeye başladılar 

bu arada hocam no englışh deyişi duymakk isterdim :D :D

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
Toplam Hit: 1298 Toplam Mesaj: 11