Android İ Daha Akıllı Hale Getirmek ?
-
Normal uygulamaların dısında (tarayıcı klayve vb ) android i daha kolay kullanım haline getirecek uygulamalar paylasırımısınız ?
-
Mx0TBT bunu yazdı:
-----------------------------Normal uygulamaların dısında (tarayıcı klayve vb ) android i daha kolay kullanım haline getirecek uygulamalar paylasırımısınız ?
-----------------------------Swiftkey Klavye uygulaması
RocketDial Pro
-
abi benim bildigim kadari ile direk isletim sistemi yazanlar var. rootladikdan sonra onu kuruyorsun cillop gibi hersey icinde ama unuttum simdi kardesimin htcye oyle yapmistik adam bayagi memnun kaldi.
-
smart keyboard pro + Türkçe sözlüğü
edit: sözlük dedigim sen yazarken tahmin yapması ve yanlış yazınca düzeltmesi için.
-
Samsung Galaxy Ace mağdurluğu sezdim sanki? :D
-
@sikimsonik
herkes senin gibi cahilmi lan ne sözlüğü
-
SweetyVolty bunu yazdı:
-----------------------------Samsung Galaxy Ace mağdurluğu sezdim sanki? :D
-----------------------------aynen :D
-
Aklinizda bulunsun diye soyliyim dedim. USB2MiniUSB kablo ile normal klavye bagliya biliyorsunuz cihaz
-
rakkoc bunu yazdı:
-----------------------------Aklinizda bulunsun diye soyliyim dedim. USB2MiniUSB kablo ile normal klavye bagliya biliyorsunuz cihaz
-----------------------------nasil yani? su normal pcye baglamak icin kullandigimiz kablo degilmi usb2miniusb? pc yerine klavyemi takacam? sonra napacam uygulamasi falan mi var?
-
Mx0TBT bunu yazdı:
-----------------------------SweetyVolty bunu yazdı:
-----------------------------Samsung Galaxy Ace mağdurluğu sezdim sanki? :D
-----------------------------aynen :D
-----------------------------Mademki galaxy ace kullanıyorsun o zaman şunları yapman tavsiyemdir.
-Öncelikle telefonunun android sürümünü orjinal rom un en üst versiyonuna göre güncelle. V2.3.6 tavsiyemdir.
-Sonra marketten "go launcher ex" uygulamasını indir. Go Launcher ex ile görünüm tamamen değişecek. Telefonunu da kasmayacaktır. Çok şarj yemez. cpu dostu. Böylece telefonunun görünümü ve effectleri baştan aşağı değişecek.
-Orjinal samsung klavye kullanmaya devam etmen tavsiyemdir. Zaten 2.3.6 ya yükselince klavyene bir de mic eklenir. internete bağlı olduğun sürece konuştuğun herşeyi klavyenin açık olduğu herhangi bir alana yazdırabilirsin. Tuşlamaya gerek yok yani. Ayrıca zaten bu hizmet tam türkçe. Bişey yüklemene gerek yok.
-3g watch dog yükle. Bu uygulama sana şebeke üzerinden ne kadar internet kullandığını gösterir. Arkaplanda çalışır. Hiç kasmaz. cpu ve pil dostudur.
Bundan sonrasında ne yüklersen yükle zevk alacaksın.
-
aslında ben klavye vb programlar dısında demek istemistim :D