Android İçin Program Yazmak
-
andorid için sıfırdan başlamayı planlıyorum ama bi hello world bile yazamadım nette android için 3 tane program kurdurup güncelleme yaptırıyorlar android sdk yı bir türlü güncelleyemiyorum nasıl becerebilirim bunu
-
netbeans üzerinden android sdk kurulumu falan vardı araştırim biraz yazarım burdan..
http://www.tahribat.com/Dokuman-Netbeans-Icin-Android-Platformu-Kurulumu-389/ hocam burdan bak istersen
-
hocam git bi kitap al merhaba android falan ya da pdf bul ben öyle başladım. sorarsan ne düzeydesin diye bence daha başlangıç yani :D ama 0 dan başlamak istiyosan ordan burdan dökümanlarla başlama güzel bi kitap bul
-
hocam denedim güncelleme yapmıyor bundan dolayı tools klasörünü siliyor
-
jdk da kurmak gerek sanrım bende bir ara merak etmiştim
-
kurulu oda
-
Hoca kurulum aşaması biraz sıkıntılı. Hatta programlama kolay, kurulum zor diyebilirim :)
Anadolu yakasındaysan gel bir çayımı iç, kurulum olaylarını birlikte halledelim istersen.
-
-
kitap:
-
buyur hocam sdk falan kurulumunu anlatan bi yazı zamanında dergi için arkadaş yazamıştı ama daha dergi çıkmayınca kaldı işte elimde yazı buyur
-
herkese teşekkürler bir de linux da deneyeyim yazmayı sırf yazmak için linux format pc ye :D