Angel Dizisinin Girişindeki Parça

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordofdarkness
    swordofdarkness's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2003
    Erkek
    islamic-force bi derece haklı aslında,sebebi o kültürü bize aşılamak istemeleri. o da sanırım bunu söylemek istemişti ama olayı o kadar karıştırdınızki topicin açılış amacıyla alakası kalmadı...

    ---------------------------------------
    islamic force sen de insanlarla iletişim kurarken biraz daha ılımlı olabilirsin. sürekli birilerini azarlamak zorunda değilsin...kusura bakma

    Kısa Pantolon, Paslı Çakı, Dizde Kabuk Bağlamış Yara, Kısa Çakı, Paslı Pantolon, Yarası Gözde Kalmış Kabuk
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IsLaMiC_ForCe
    IsLaMiC_ForCe's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Kayıt Tarihi: 03/Haziran/2002
    Erkek
    Ilk önce, ilk defa yazdigimi objektif bir bakis acisiyla degerlendirerek demek istedigimi -tam olmasa da- anladigin icin tesekkür ederim..

    Son derece masumane ve iyi niyetli bir sey yazmisken herkes sözlesmis gibi alakali alakasiz üstüne saldirsa ve yazdiklarini isteyerek/istemeyerek carpitarak baska yerlere cekse eminim senin de bu kadar tepki verme hakkin olurdu dostum..!

    Emin ol ki ben cok ilimli davrandim, sen daha normallerini görmemissin..

    Nickimdeki anlama alerjiniz olabilir, cogu bunu inkar edecek ama yazdiklarima bir özgürlük savascisi bir kahraman edasiyla cevap veren cogu kiside bunu acik görüyorum, fakat bende bulamadiginizi söylediginiz hosgörüyü ilimliligi ve objektifligi kendinizde aramanizda yarar var, o yüzden yobaz takimi sizsiniz..

    Biri sana kalkip yazdiginla son derece alakasiz ve kisiliginle ve degerlerinle de uyusmayan bir sekilde "zaten sizin icin Iran rejiminden baskasi iyi degil" diye ukalalik yapsa senin de tepen atardi, kimisi agzina geleni söylerdi, ben yine de sadece ukala demisim az bile yapmisim..

    Not: Bu yazidaki siz ile, buradaki yazi yazmis herhangi bir topluluk kastedilmemistir, sadece üstüne alinanlara ve yukarida tanimladiklarima sahip olanlara ve genel olarak kastedilmistir.. Kimse durup dururken "bana mi dedin" diye sorup durmasin.. Kim üstüne aliyorsa..

    Selam ve Esenlikle

    "Oku! Yaratan Rabbinin adıyla oku. O insanı alak'tan yaratmıştır. Oku, Rabbin sonsuz iyilikler sahibidir. İnsana bilmediklerini, ve kalemle öğreten, O'dur."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IsLaMiC_ForCe
    IsLaMiC_ForCe's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Kayıt Tarihi: 03/Haziran/2002
    Erkek
    RockSuperStar bunu yazdı:
    -----------------------------
    Walla adamları amerikalı afrikalı bilmem güzel kanal izliyorum.Bizimkiler de yapsın aynı kalitede kanal izleyelim kardeşim.Coca cola kalitesinde cola yaptılar içmedik mi?Sırf Amerikan kanalı die gidip Televole Sabah şekerleri izleyemem kusura bakmasınlar...
    -----------------------------

    Ya kimse izlemesin demiyoruz, niye böyle anliyorsunuz, cildirmak üzereyim..?! Hele bir de cnbc-e ye karsi televole diyorsun ki ne diyecegimi bilmiyorum.. Sanki televole izleyin dedik gibi..

    Yukarıda da söyledim ben izliyorum, en cok izledigim kanallardan birisi, ne yapmaya calisiliyor anlamiyorum..

    Bu arada eger Amerikanin kalitesi senin icin bu ülkenin yaptigi diger seyleri görmezlikten getiriyorsa, -hakaret anlama!- sahip oldugun degerlerden süphe ederim..

    Emperyalist haydut ABD ve onun hayranlari icin diyorum, siz ve united snakes of america, ölen milyonlarca insanin kani altinda bogulacak ve bozguna ugratilacaksiniz, vaad edilen gün yakindir, bekleyin süphesiz biz de sizinle beraber bekliyoruz..


    "Oku! Yaratan Rabbinin adıyla oku. O insanı alak'tan yaratmıştır. Oku, Rabbin sonsuz iyilikler sahibidir. İnsana bilmediklerini, ve kalemle öğreten, O'dur."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dream_Catcher
    Dream_Catcher's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Haziran/2003
    Dişi
    Cnbc-e ye gelene kadar ABD kölesi olan daha mühim isimler var.Cnbc-e zaten USA menşeyi bir kanal,ortada gizli kapaklı bir şey yok.Etkileneceğini düşünen arkadaşlar izlemesin,olsun bitsin.ABD mandası olmamız ne kadar umurunuzdaysa onu oy sandıklarında gösterin!!!!

    Only after the last tree has been cut down, only after the last river has been poisoned, only after the last fish has been caught, only then will you find that money cannot be eaten
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_ErKo
    By_ErKo's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Temmuz/2003
    Erkek
    IsLaMiC_ForCe bunu yazdı:
    -----------------------------
    evet hakkaten mükemmel bir parca, dizi gibi.. ama cnbc-e pek masum bir kanal degil bilmem farkeden oldumu..
    -----------------------------

    +1
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuPa_KiZi
    KuPa_KiZi's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Eylül/2003
    Dişi
    evet müziği çok hoş

    Yalan Diyen Yalan Olsun Yüzü Gülmesin..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BartheZ
    BartheZ's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 03/Haziran/2002
    Erkek
    Ya bu CNBC-E olayından ziyade sinema olayını irdelemek lazım. Tamam yani sömürü yok mu? Mandalaştırma eğilimi yok mu? Var tamam. Adam dilini, kültürünü ne varsa sömürüyor. E sömürecek tabi yani dünya ne üzerine kurulu sanıyorsunuz? Ama adamlarda sinema yapıyor, bunu göz ardı etmeyin... Senaryolar, kurgular, yönetmenler canavar gibi. Yapıyor, babalar gibide izlettiriyor. Bunu yaparkende kültürel sömürü yapıyor mu, yapıyor orası ayrı...

    on error go to hell
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Adebisi_Epigot
    Adebisi_Epigot's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Haziran/2004
    Erkek

    Apocalyptica - Angel - Jäger der Finsternis


    sarkının adı bu kazaa da aratınca cok rahat bulunabilio (cok da ii deil acıkcası deir apocalyptica sarkılarına göre...)


    Death is certain.....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 25/Temmuz/2002
    Erkek

    Islamic Force sana karşı snki özel bir tavır varmış gibi hissettim bir an...


    Arkadaşlar Islamic kardeşimle farklı fikirlere sahibim, ama şunu bilirim ki o birşey söylediği zaman altında yatan birtakım gerçekler vardır. Gözardı edilen birşeyler vardır. Bence ona karşı yargılı olmak yerine söyledikleri üzerinde düşünün... Ne anlatmak istediğini düşünün bi... Kesin yargılı olmayın. Ne her inançlı insan yobazdır, ne her solcu ateisttir, ne de her sosyalist sabit fikirlidir.Şimdi sabit fikirlilik nereden çıktı derseniz, maalesef bu ülkede sosyalistlerin de bağnazları var. Örnek vermeyeyim, fraksiyon tartışması yaşamak istemiyorum. oportünistlikle suçlanmaktan bıktım.


    (Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
Toplam Hit: 4131 Toplam Mesaj: 20