Ankara Da İş Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paradox
    paradox's avatar
    Erkek

Arkadaşlar.. Atılım üniversitesi Hukukta okuyorum. Part-time bir iş arıyorum.. Bildiğiniz gördüğünüz bir şey varsa bana haber verir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim ilgi ve alakanızdan dolayı.... Selametle

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cupofcoffee
    Cupofcoffee's avatar
    Erkek

Benim kardeşimde Ankara'da  okuyor kardeşimden gördüğüm kadarıyla söylüyorum Ankarada yapılcak en güzel  öğrenci işi anketörlüktür güzel para kazanılır. Kafana göre çalışırsın  çalıştığın kadar kazanırsın. Ve Ankara'da sorulcak soruda yapılacak ankette bitmez ciddi ciddi bu konuda düşünmeni tavsiye ederim.

Gerçek bir akıl, yalanlar ve yanılsamaların arasından kaybolmadan yolunu bulur. Gerçek bir kalp ise zehir dolu nefrete zarar görmeden dokunabilir. Bu zamanın içinde karanlık büyümeye devam etse de, her zaman aydınlığın etrafı arıtması için eğilmeyi de bilir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

Anketorlk yapıpta parasını alamayan cok tanıdıgm var. Eger yapcaksan önce araştır nereler saglam ona göre çalış.

Tüm sıkıntı ve üzüntülerin kaynağında iradenin arzuları vardır; çünkü tatmin edilmemiş bir arzu bizi özlemle dolu olarak bırakır, tatmin edilen bir arzunun yerine bir yenisi alıncaya kadar da can sıkıntısı yaşarız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

Anketörlükle para kazanılmaz.. bizi arkadaşlarda alamadı paralarını..

paradox sana en iyi tavsiyem gel bize boş boş oturalım ben bayadır kendimi eve hapsettim memnunum max cebinden bi sigara parası çıkıyo :| gayette iyi yaşanıyo :| komşularıda sürekli taciz ettiğimden internette beleş :| :D

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

tarzan bunu yazdı:
    -----------------------------

Anketörlükle para kazanılmaz.. bizi arkadaşlarda alamadı paralarını..

paradox sana en iyi tavsiyem gel bize boş boş oturalım ben bayadır kendimi eve hapsettim memnunum max cebinden bi sigara parası çıkıyo :| gayette iyi yaşanıyo :| komşularıda sürekli taciz ettiğimden internette beleş :| :D

İmzanla baya bi tezat olmussun :D

Tüm sıkıntı ve üzüntülerin kaynağında iradenin arzuları vardır; çünkü tatmin edilmemiş bir arzu bizi özlemle dolu olarak bırakır, tatmin edilen bir arzunun yerine bir yenisi alıncaya kadar da can sıkıntısı yaşarız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

Frank bunu yazdı:

evde olunca çalışılmıyo mu sanıyosun hocam ?

edit: evde oturmasaydım şuanki meziyetlerimin yarısını öğrenemeyecektim :D paradox gelince sonuçta misafir olacak misafirle ne yapılır boş boş oturulur :D

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

Frank bunu yazdı:

İmzanla baya bi tezat olmussun :D

Özellikle mutfak işleri, çamasir, genel temizlik, Zorla  öyle bir öğrenirsin ki. 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

@thrbtcell

taabii canım zaten çeyizde hazırladım talip bekliyorum amk..

kardeş siz interneti ne amaçla kullanıyosunuz bilmiyorum.. ama türkiyede kursa bayılacak parası olmayanlar evinde oturma organının üstüne oturup mike mike internetden yeni bişeyler öğreniyo..

ha bekarız o ayrı.. çamaşırda yıkarız.. bulaşıkta yıkarız.. ki bunlar için çok teknolojik olmayan şeyler var.. çamaşır mak. , bulaşık mak. gibi.. tabi bunlar sık sık bozulduğu için, öğrencilik sürecim devam ettiği için tamirciye para bayılmak yerine bide bunları tamir ediyorum..

ha bu arada herhangi bi otomotiv öğrt. bölümüne git sor bakalım elektrikli araçlar hakkında sana ne kadar bilgi vericekler.. bak ben onlarıda netten öğrendim.. çünkü atanacağımı sanmıyorum ama.. atanırsam öğrencilere bir iki faydalı şey öğreteyim istiyorum..

insanlarla bilgilerimi paylaşmak ve harçlığımı çıkartmak içinde web programlama ve web tasarımı kendimi geliştirdim, hala da geliştiriyorum.. sokakta karının kızın peşinden koşabilirdim.. ama evimde oturup bunları yaptım..

şimdilerde bitirme tezi için obd cihazı yapıp hocalara kapak yapmayı planlıyorum.. ha bunların hepsi sokaklarda yada cafe, bar köşelerinde oluyosa bende gideyim..

zaten isyanlardayım bide siz gelmeyin üstüme..

@paradox.. valla bende çok aradım part-time iş.. ama malesef bulamadım.. hele ki evin merkeze uzaksa iş bulmak pek mümkün olmuyo..heleki sizin okul çok ters.. ama örneğin bizim okulun oralarda gazimahallesinde hukuk bürosu gözüme çarpmıştı.. silahtar caddesi çarşı yolu sokak yakınında iş bankasına doğru bu tarz bürolara bi git konuş belki yardımcı olurlar ;) böyle parlak camlı bi bina hemen altında kuaför var.. bi bak bakalım şansına bakarsın olur..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

diger işlerin yanında mutfak da ayrı meziyettir dostum tarzan. ;)

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

@thrbtcell 

Hocam zaten beş parasız dolanıyorum üstüne sınav haftası.. yazmış bulundum işte adamın konusunuda beach ettik :| :D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

bende iş arıyorum ankarada olsun  NC, CNC, Hardware ,Pc oparatörlügü, elektrik ,elektronik ,zayıf akım, oto motor bakım onarım, Mekanik bakım onarım ,kalorifer ateşçiligi, makam şöförlügü ,mobilyacılık, konularında deneyim ve tecrübe sahibiyim

++++++Atılım universtesine yakın bi yerde olursa çok makbule geçer dikmen yada gölbaşı tarafları.

yunusozturk.com
Toplam Hit: 1694 Toplam Mesaj: 11