Ankara Da İş Arıyorum
-
Arkadaşlar.. Atılım üniversitesi Hukukta okuyorum. Part-time bir iş arıyorum.. Bildiğiniz gördüğünüz bir şey varsa bana haber verir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim ilgi ve alakanızdan dolayı.... Selametle
-
Benim kardeşimde Ankara'da okuyor kardeşimden gördüğüm kadarıyla söylüyorum Ankarada yapılcak en güzel öğrenci işi anketörlüktür güzel para kazanılır. Kafana göre çalışırsın çalıştığın kadar kazanırsın. Ve Ankara'da sorulcak soruda yapılacak ankette bitmez ciddi ciddi bu konuda düşünmeni tavsiye ederim.
-
Anketorlk yapıpta parasını alamayan cok tanıdıgm var. Eger yapcaksan önce araştır nereler saglam ona göre çalış.
-
Anketörlükle para kazanılmaz.. bizi arkadaşlarda alamadı paralarını..
paradox sana en iyi tavsiyem gel bize boş boş oturalım ben bayadır kendimi eve hapsettim memnunum max cebinden bi sigara parası çıkıyo :| gayette iyi yaşanıyo :| komşularıda sürekli taciz ettiğimden internette beleş :| :D
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------
Anketörlükle para kazanılmaz.. bizi arkadaşlarda alamadı paralarını..
paradox sana en iyi tavsiyem gel bize boş boş oturalım ben bayadır kendimi eve hapsettim memnunum max cebinden bi sigara parası çıkıyo :| gayette iyi yaşanıyo :| komşularıda sürekli taciz ettiğimden internette beleş :| :D
-----------------------------İmzanla baya bi tezat olmussun :D
-
Frank bunu yazdı:
-----------------------------evde olunca çalışılmıyo mu sanıyosun hocam ?
edit: evde oturmasaydım şuanki meziyetlerimin yarısını öğrenemeyecektim :D paradox gelince sonuçta misafir olacak misafirle ne yapılır boş boş oturulur :D
-
Frank bunu yazdı:
İmzanla baya bi tezat olmussun :D
Özellikle mutfak işleri, çamasir, genel temizlik, Zorla öyle bir öğrenirsin ki.
-
@thrbtcell
taabii canım zaten çeyizde hazırladım talip bekliyorum amk..
kardeş siz interneti ne amaçla kullanıyosunuz bilmiyorum.. ama türkiyede kursa bayılacak parası olmayanlar evinde oturma organının üstüne oturup mike mike internetden yeni bişeyler öğreniyo..
ha bekarız o ayrı.. çamaşırda yıkarız.. bulaşıkta yıkarız.. ki bunlar için çok teknolojik olmayan şeyler var.. çamaşır mak. , bulaşık mak. gibi.. tabi bunlar sık sık bozulduğu için, öğrencilik sürecim devam ettiği için tamirciye para bayılmak yerine bide bunları tamir ediyorum..
ha bu arada herhangi bi otomotiv öğrt. bölümüne git sor bakalım elektrikli araçlar hakkında sana ne kadar bilgi vericekler.. bak ben onlarıda netten öğrendim.. çünkü atanacağımı sanmıyorum ama.. atanırsam öğrencilere bir iki faydalı şey öğreteyim istiyorum..
insanlarla bilgilerimi paylaşmak ve harçlığımı çıkartmak içinde web programlama ve web tasarımı kendimi geliştirdim, hala da geliştiriyorum.. sokakta karının kızın peşinden koşabilirdim.. ama evimde oturup bunları yaptım..
şimdilerde bitirme tezi için obd cihazı yapıp hocalara kapak yapmayı planlıyorum.. ha bunların hepsi sokaklarda yada cafe, bar köşelerinde oluyosa bende gideyim..
zaten isyanlardayım bide siz gelmeyin üstüme..
@paradox.. valla bende çok aradım part-time iş.. ama malesef bulamadım.. hele ki evin merkeze uzaksa iş bulmak pek mümkün olmuyo..heleki sizin okul çok ters.. ama örneğin bizim okulun oralarda gazimahallesinde hukuk bürosu gözüme çarpmıştı.. silahtar caddesi çarşı yolu sokak yakınında iş bankasına doğru bu tarz bürolara bi git konuş belki yardımcı olurlar ;) böyle parlak camlı bi bina hemen altında kuaför var.. bi bak bakalım şansına bakarsın olur..
-
diger işlerin yanında mutfak da ayrı meziyettir dostum tarzan. ;)
-
@thrbtcell
Hocam zaten beş parasız dolanıyorum üstüne sınav haftası.. yazmış bulundum işte adamın konusunuda beach ettik :| :D
-
bende iş arıyorum ankarada olsun NC, CNC, Hardware ,Pc oparatörlügü, elektrik ,elektronik ,zayıf akım, oto motor bakım onarım, Mekanik bakım onarım ,kalorifer ateşçiligi, makam şöförlügü ,mobilyacılık, konularında deneyim ve tecrübe sahibiyim
++++++Atılım universtesine yakın bi yerde olursa çok makbule geçer dikmen yada gölbaşı tarafları.