Ankara"Da Mürid Aranıyor
-
Çok saygıdeğer müridler.. Ayın birinde 3 kişi Ankara'ya geleceiz, havalimanına kişi başı 20 ytl miş.. 3ümz 60 ediyor..
Onun yerine bizi Havalimanına bırakabilecek bi mürid var mı acaba :D benzin veya tüp parası neyse vereceğiz. 60 ytl den ucuz olduğu sürece sorun yok...
Yada daha ucuza gelecek bir fikriniz varsa onlarıda paylaşabilirsiniz.. Şimdiden teşekkür ediyorum.. Saygılar..
-
otobüsü bişeyi yok mu hocam ya?
-
hocam aştiden yada sıhhiyeden hava alanlarına direk otobüs seferi başlamıştı
metroda afişlerini görmüştüm onu bilen biri vardır.
kesin var biliyorum kişi başı 3 ytl gibi bişeydi. ama nerden kalktıgını bilmiyorum
-
Never-More bunu yazdı:
-----------------------------hocam aştiden yada sıhhiyeden hava alanlarına direk otobüs seferi başlamıştı
kesin var biliyorum kişi başı 3 ytl gibi bişeydi. ama nerden kalktıgını bilmiyorum
-----------------------------
baba öyleyse çok iyi yaw (:ben otobüs parası çok tutcak die istemiodum.. Bi araştırayım çok saolasın..
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------hoca okusaydın ne demek istedğimi anlardın..
Lütfen önce saygı..
-
paradox bunu yazdı:
Never-More bunu yazdı:
-----------------------------hocam aştiden yada sıhhiyeden hava alanlarına direk otobüs seferi başlamıştı
baba öyleyse çok iyi yaw (:ben otobüs parası çok tutcak die istemiodum.. Bi araştırayım çok saolasın..
-----------------------------kesin eminim var afişler falan asılmıştı :) etrafta ego otobüs duragı falan onlara sorabilrsin hocam :)
-
hocam havaşın otobüs seferleri var.kişi başı 10 ytl ye gidebilirsiniz.ayrıntılı bilgi:
ŞEHİR MERKEZİ
Şehir Kalkış Noktası: Havaş Şehir Merkez Ofisi: Ulus, 19 Mayıs Stadyumu, B Kapısı
Sefer Saatleri:
Havalimanından: Esenboğa Havalimanına inen tüm İç ve Dış hat uçakları için servis düzenlenmektedir.
Şehir Merkezinden: Servis saatleri 03.30 - 21.30 arası her yarım saatte bir, 21.30 - 03.30 arası uçak kalkış saatlerine göre günlük ayarlanmaktadır.
Güzergah:
Esenboğa Havalimanı, Çubuk Kavşağı, Pursaklar, Hasköy, Keçiören Köprüsü, Etlik Kavşağı, Havaş Şehir Terminali.
Not: Otogar yolcusu olması durumunda, araçlar Havaş Şehir Terminalinde yolcu indirdikten sonra AŞTİ'ye devam etmektedir.
Yolcu indirme noktaları:
Servislerimiz şehir merkezine gidişte Çubuk Kavşağı, Pursaklar, Hasköy, Aydınlıkevler, Keçiören Köprüsü, Etlik Kavşağı'nda yolcu indirmektedir.
Yolculuk süresi: Yaklaşık 35 dakika
Bilet fiyatı:
10,00 YTL (KDV dahil)
AŞTİ (OTOGAR)
Otogar Kalkış Noktası: Yolcu geliş salonu önü, sivil araç otoparkı.
Sefer Saatleri:
Havalimanından: Sefer saatlerimiz havalimanına iniş yapan uçak saatlerine göre gerçekleştirilmektedir.
AŞTİ’den: Servis saatleri 03.00 - 21.00 arası her yarım saatte bir, 21.00 - 03.00 arası uçak kalkış saatlerine göre günlük ayarlanmaktadır.
Güzergah:
Esenboğa Havalimanı, Çubuk Kavşağı, Pursaklar, Hasköy, Etlik Kavşağı, DHMİ Genel Müdürlüğü, Başkent Öğretmen Evi, AŞTİ.
Not: Havalimanına gidişte, araçlarımız genelde Havaş Şehir Terminaline uğrayarak seferine devam etmektedir.
Yolcu İndirme Noktaları:
Servislerimiz şehir merkezine gidişte Çubuk Kavşağı, Pursaklar, Hasköy, Aydınlıkevler, Keçiören Köprüsü, Etlik kavşağı, DHMİ Genel Müdürlüğü, Başkent Öğretmen Evi'nde yolcu indirmektedir.
Yolculuk süresi: Yaklaşık 60 dakika
Bilet fiyatı:
10,00 YTL (KDV dahil)
Not: Gece 00.00 ile 06.00 saatleri arasında bilet fiyatları %25 zamlıdır. -
baba hawaş pahalıya gelio ama arkadaşın söylediği 3 ytl lik otobüsler çok iyi en iyisi onlarla gitmemiz olacak (:
Sayenizde rahatladım yaw (:
Hawaştan başka yok diyorlardı bana onunda fiyatı 20 ytl diyorlardı.
Neyse...
Saygılar (: -
Hocam dedikleri gibi aşti'den kızılay'dan her 25dakikada bir havaalanı otobüsü geçiyor. kafa başı 3lira. 60lira diyen çok demiş sana.
-
Bin i. melih in otobusune kızılayda yada ulusta in ordan başka bi vasıtayla ulasamayacağın yer yok ankara da
-
paradox bunu yazdı:
-----------------------------Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------hoca okusaydın ne demek istedğimi anlardın..
Lütfen önce saygı..
-----------------------------cevap yazmadan önce tam 2.5 kere okudum, Ankaralı değilim sadece birkaç defa gittim.
hala nasıl yaptığımı anlamadım saygısızlık için özür dilerim.