folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayar Güvenliği - Backdoorlar
linefolder Anti Virüs Programına Yakalanmayan Trojen Var Mı?



Anti Virüs Programına Yakalanmayan Trojen Var Mı?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BY-PCkopat
    BY-PCkopat's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Temmuz/2005
    Erkek
    Aslında Kendin Bi Trojen Yazıp Kimseye Vermeyeceksin Bölece Yakalanmaz da al görki ben delphi ye yeni başladım ilerde inşallah yazıcam bir tane holyone abim gibi olucam :)))

    Demirden Korksak Kemer Takmazdık.. :))) www.askerialan.net
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uchak
    uchak's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Nisan/2003
    Erkek
     inşallah

    HEPİMİZ ÖLÜCEZ!!! http://www.pardus.org.tr
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Kayıt Tarihi: 23/Mart/2003
    Erkek

    beyler...


    Artık ne virüsler trojanlar format c:\ /q yapıor yada 98 makinanın masaüstünün fotosunu yolluyorlar, neden antivirüsler f-prot gibi dos altında istediğin zaman tarama yapıyor...


    Günümüzdeki hemen hemen bütün antivirüslerde heuristic scan yani sezinleme yöntemi ile tarama var. Bu sayede antivirüsler, virüs-trojan gibi davranabilecek olan dosyaları, Upx ile sıkıştırılmış dosyaları ve belli zamanlarda belli işleri yapmaya calışan dosyaların virüs olup olmadığı konusunda karar verebiliyor..


    Yani siz elinizlede yazsanız o trojanı, başka hiç bi yerden kod almasanız bile antivirüsler heuristic tarama ile onun virüs varyantı olduğuna karar verebiliyor..


    Tabiki profesyonel olarak yazılan programlar ile atlatılabilir antivirüsler ama   dediğim gibi kendiniz yazsanız bile yakalanma ihtimali yüksek. Mesela bizim "vip" symantecin elinemi geçtide buluor? hayır... Sadece o dosyaya antivirüs bir virüs varyantı muamelesi yapıyor...


    Bilmem anlatabildimmi...


    Sanıyorum kendi atasözümü yaptım, kaynak belirterek kullanabilirsiniz. 10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Not : Söyleyeni belli olduğu için(Ben) atasözü değil, özlüsöz oluyormuş, dolayısı ile kendi özlüsözümü yapmış oldum :)
Toplam Hit: 7657 Toplam Mesaj: 14