Antivirüs Programi Bitdefender Hak.
-
Bimde bugun gözüme takıldı 2011 Pro Bitdefender 9.99 Tl idi tavsiye eder misniz.
-
Kusura bakma ama güldüm :D
-
ben sözlük gördüm anti viüs hiç görmedim ama 10 liraysa kaçırma al
-
al işte lisanslı lisanslı kullanırsın gerçi nette dolu ama sen bılırsın tabı hocam:D
-
walla ark şimdi aradı kendine we bana almis ne olcak ki sonuc ta 10 TL gume qitmis olur ayriyetsen sen nie qüldün :D
-
Sanki tanımadığın bir yerden ekmek alcaksında burda temiz ,düzgün yapıyorlar mı acaba diye düşünürsün ya :D
Bu arada al bence de nettekileri boşver.
-
bitdefender iyidi, kraldır
-
haklısın o konuda da ne biliiym burada her konu aciliyor masallah kız konusunda tutta baska konulara kadar sormak isteidm sadece :D
-
CooLSTuFF bunu yazdı:
-----------------------------
haklısın o konuda da ne biliiym burada her konu aciliyor masallah kız konusunda tutta baska konulara kadar sormak isteidm sadece :D
-----------------------------Yanlış anlama lütfen dediğinde birşey yok zaten :D Kendi çapımda eğlendim:p
-
ben 2010 u kullanıyorum internetten 2039 yılına kadar lisanslısını buldum kurdum iyi çalışıyor, türkçe ya o işime geliyor, eskiden avira kurmuştum ingilizce bilmeyen abim virüs çıktı yanıtını çarpısından kapatmış. avast pro kurdum türkçe internette otu boku engelliyor, çokta kasıyor, nod32 den şaşmayacamda bulamadım cracklisini
-
pro sürümüyse al derim. firewall a kadar iyidir bit defender.