Apple Store Da Çalışan Mürid(E)?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek
    venedikli bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

    Genelde değişim power tuşu, home tuşu, çeşitli yazılım hataları, dokunmatik kendi kendine dokunması, cihazın belli aralıklarla donması gibi durumlara 

    Apple Store da çalışan bir mürid var sadece fakat tim de çalıştığım ve sürekli garantiye cihaz yolladığım için sana tavsiyem birden çok sorun yaz ve ilk bakışta anlaşılamıycak şeyleri de ekle bir kaç sorun birleşti mi Apple direk değiştiriyor 

    Power ve home tuşları için değişim programları var evet. Ama ben de öyle problemler yok 5s kullanıyorum. İlk bakışta anlaşılamıyacak sorunlar ne gibi şeyler olabilir mesela ?

    Belli aralıklarla cihazın doğduğunu vs söyleyebilirsin mesela örnek bu 

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Mayıs/2006
    Erkek
    venedikli bunu yazdı
    leadertay bunu yazdı

    Bi mürid var ama kendini açık etmiyor. Ey mürid Baran abiye selam söyle git gel tanıdım ilk zamanlarından ilk yerinden oda simayen beni tanıyor artık ;) :))) 

    belki de senmisin acaba o :)

    Baran abi hangi store da zorlu da mı akasyada mı ? Yardımcı olur mu bize 😀

    ileri düzeyde değilim selamlaşır hal hatır sorarız ben bile daha bişey istemedim adamdan isteyemem de zaten ayıp olur ne ulan çıkar için mi buldun beni der appledan konuşur eyw. der çıkarım :) ha bide adamlar Türkiyeye ilk geldiğinde isimlik kullanıyorlardı biz türkler baktı onları daha çok kullanıyoruz kaldırdılar isimliklerini adamların :))


    Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
Toplam Hit: 2015 Toplam Mesaj: 13
apple telefon telefon apple mürid müride randevu store