folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Araç Stışı Hakkında Avukat Yada Bu İşlerden Anlayan Arkaşlar ( Yardım )

Araç Stışı Hakkında Avukat Yada Bu İşlerden Anlayan Arkaşlar ( Yardım )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Bir araba alıyorum ama bazı sebeplerden dolayı aracın ruhsatımı üzerime alamıyorum.Ama ileride zararlı çıkmamak için geçerli bir anlaşmaya ihtiyacım var.Yardımcı olabilecek varsa avukat arkadaşlar yada bu işlerden anlayan arkadaşların yardımına ihtiyacım var...

Saygılar

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

sen yanlış yere gelmişsin hoca :)

http://www.tahribat.com/forumviewfolder.asp?topfolderid=132

güvendiğin birinin adına alsan?

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Evet dostum yanlış yere açmışım.Görevli moderatorler taşıyabilirse sevinirim..

Aracın banka kredisi ile alınmış ve kredinin bitmesini 5 ay var.Ben 5 aylık kredi tutarı hariç kalan parayı nakit olarak veriyorum.5 aylık taksiti bitince ruhsatı alacağım.

Soun şu anda arabada banka tedbiri bulunduğu için ruhsatı üzerime alamamam.

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    adam bankaya borcunu ödemezse banka haczeder arabayı bence sen adama söyle kalan beş aylık parayı ödeyin bankaya haczi kaldırın başın ağrımasın sonra...

l enfer c est les autres Sartre ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

anladım  .

ben araba aldığımda 8 taksiti vardı .aylık 600 ödeniyordu .arabayı aldım ve 8 adet 600 liralık senet aldım .

güvence olarak senet alman gerekiyor .

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Satın aldığım kişi komşum.yamuk yapacak biri değil ama ne olur ne olmaz başka bir şey çıkar yinede garantiye almak lazım.

adama ne kadar para verdiğimi ne kadar borcum kaldığımı borcum bitince arabayı bana devredeceğini belirten bir yazı yazsak 2 de şahit arasında imzalasak ileride aksi bir durum çıktıgında yeterli olurmu acaba

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek
    karatahtaya danış :))
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

Hocam dediğin gibi,ruhsatta şu an satılamaz şerhi var,kredi ödemesi bitene kadar satılamaz..Yapacağın çok basit,arkadaşınla taliki şarta bağlı ön satım sözleşmesi yap.Sözleşmede her şeyi açık olarak belirt,şahite gerek yok,sağlama alın noterde yapın sözleşmeyi..

Yani sözleşmede,senin adama verdiğin semen(para) belirtilsin,5 ay sonra arabanın mülkiyetini sana geçireceği belirtilsin.Eğer sen parayı ödemene rağmen 5 ay sonra,adam aracın mülkiyeyini sana geçirmekten imtina ederse,semeni de geri alabilirsin..

Sözleşmeyi NOTERde yapın : ) hadi hayırlı olsun 

Çekil,Önümden Çekil...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    Adamdan vekaletname alacaksın ve senet imzalatacaksın okadar basit

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    Sağolun arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek

noterden sözleşmeni yap elinden tek kaç aylıksa tek senet al sözleşmeye yükümlülüğü yerine getirmeyenede şart koy gerisi kolay

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
Toplam Hit: 2510 Toplam Mesaj: 11