Aranızda Film Çekmek İşinden Anlayan Var Mı ?
-
Kafamda uzun süredir bir proje var bu işle uğraşan var mı aranızda önümü çok göremiyorum belki karşımdaki engelleri bana gösterebilir.
-
yardımcı olabilir .
-
bence projeyi anlatmalısın hemde film çekmek dünyayın en riskli işlerinden biri korsan cd ve dvd lerin artıığı bir ülkede tabiki sen bilirsin ama bence konuyu biraz açlamlısın
-
önünü göremiyorsan film çekince hiç göremezsin.Hele gece filan yola çıkarsan daha kötü.Boşver hiç bulaşma.
Daha geçen günü ön camdaki filmden 130 tl yedim :(
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------
önünü göremiyorsan film çekince hiç göremezsin.Hele gece filan yola çıkarsan daha kötü.Boşver hiç bulaşma.
-----------------------------la koptum :)
-
myblackworldweb bunu yazdı:
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------la koptum :)
-----------------------------:D:D
-
asiminnesli bunu yazdı:
bence projeyi anlatmalısın hemde film çekmek dünyayın en riskli işlerinden biri korsan cd ve dvd lerin artıığı bir ülkede tabiki sen bilirsin ama bence konuyu biraz açlamlısın
-----------------------------adam milyarlık filmden bahsetmiyor galiba :|
-
basit bişey bile çekecek olsan öyle netten yazmakla olacka iş değil. yanında olup göstermeli birileri. ciddi düşünüyorsan bi ekip bul çekimlere katıl önce. ordan öğrendiklerinle yaparsın. yok kendi çapımda diyosan yaparken öğrenirsin artık.
-
Konuyu daha çözemedim ben
-
Çevre İle çok kolay halledebilirsin çoğu şeyi , mizansendir ,oyunculardır vb.
Yarattığın şeyin samimiyetine güveniyosan kovala derim bu zamanda hiç bi engel yok artık, 500 liralık bir kamera
ve bir bilgisayarla çok iyi işler çıkartabilirsin. "Vidyo'nun Gücü" -
hoca sor yardımcı oluruz elimizden geldiğinde.