Arkadaşım Emo Olucam Diyo Nasıl Kurtarırım Onu
-
Arkadaşlar konu geyik bölümünde ama aslında durum ciddi arkadaş emo olucam diye tutturdu. İlk baş seni ben döverim dedim nafile, gel etme diyorum dinlemio, bu gibi durumlarda ne gibi bi yol izlemem gerekiyor yardım edin de kurtarayım çocuğu :)) Hayatta tiksindiğim şeyler arasındadır şu emo muhabbeti, önerileri bekliyorum, saygılar hörmetlerr.. :)
-
Söylediğini yap işte döv bekli aklı başına gelir :)
-
Hoca bence emolarla ilgili bir slayt hazırla.Emoluğun nasıl bir hayat sistemi olduğunu anlasın vazgeçecektir.Olmadı DAYAK
-
tokatla baktın fayda etmedi
gidin bi gün ark.larınızla toplanın o emo olcak olan ark.ında gelsin sonra sen emo lardan konu aa sende emo olcaktın dmi de ve o anda bütün ark.ların o emo olcak ark.ınla dalga geçsin (sende dahil)sonra biraz dışlayın vazgeçer.
-
Yaa bu emoluk olayı tam olarak ne bilen var mı??
-
faruk_sahin bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Erkekler için kısaca insanlıktan istifa etme :)
-
Erkeklerin Mal Olucam dediği yaşam biçimi
-
dövmek çözüm değil..
arkadaşına s*kt*r çek.. arkadaşlığı bırak. diğer yakın arkadaşlarıda arkadaşlığını kessin. bu sayede bakıcakki etrafında kimse kalmıyor. emoluk bi bok kazandırmıyor fikrine varacak ve normal insan hayatına geri dönücektir. buda bi zaman aşımıdır. öyle döverek olucak iş değil. psikolojik olarak önleyebilirsiniz onu anca
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------faruk_sahin bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Erkekler için kısaca insanlıktan istifa etme :)
-----------------------------:D
-
bir tahribat müridi olarak bu olaya şöyle yaklaşmalısın :W
http://www.tahribat.com/bakisacisi.asp
-
emo olunmaz emo doğulur :) ama bırak olsun abartmadıı sürece ha bide emo olunca nelerini değiştircek çok merak ettim