folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Askerlik İçin Otomatik Tecil Talimatı?

Askerlik İçin Otomatik Tecil Talimatı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

varmıdır böyle birşey? şimdi kazandık üniversiteyi gittik kayıt olduk bu askerler benim askerliğimi şuan yapmayacağımı yani tecil olması gerektiğini anlayamıyorlar mı? illa askerlik şubesine gidip oralarda askerlerle muhattap olup mu tecilimi gerçekleştirmem gerekiyor? e devir internet devri başvuru kayıt kuyut sonuç işlemleri için herbiboku internetten hallediyoruz, işlerine gelince herşeyi internetten yaptırmaya çalışıyorlar iyi güzel peki bu askerlik tecili internetten olmuyor mu? sonuçta bir tc kimlik noya bakıyor milletin soyunusopunu öğrenmeleri nerde okuyor nerde yaşıyor vs öğrenmeleri?

eğer madem bunlar benim üniversiteye kayıt olduğumu bilemiyorlarsa izlemem gereken yollar nedir? şimdi taaağ nüfusa kayıtlı olduğum il ve ilçeye mi gitmem gerekiyor veya herhangibir askerlik şubesinden yaşadığım yerdeki askerlik şubesinden bu tecil işini halledebilir miyim? birde şubeye gitmek mecburiyetinde olursam yanımda hangi evrakları götürmem gerekiyor?

sonuçta tecil olması gerektiği belli birşey üniversiteye kaydolmuşum kardeşim veya kaydolduğum üniversitenin askerlik şubesine benim tecilimin yapılması talimatını gönderemiyor mu?, e-devlet iyi güzelde yokmu şöyle e-ordu gibi birşey?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

hocam kulak arkasına öpücükte istermisin

2 saatini ayırıp ikametinin bulunduğu yerin askerlik şubesine gidip yaptırıyorsun.

dilekcen, diploman , kayıt belgen , öss  sonuç belgesi , 6 adet vesikalık , nüfus cüzdanı fotokopisi, askerlik durum belgesiyle.

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

Mylitta bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam kulak arkasına öpücükte istermisin

2 saatini ayırıp ikametinin bulunduğu yerin askerlik şubesine gidip yaptırıyorsun.

dilekcen, diploman , kayıt belgen , öss  sonuç belgesi , 6 adet vesikalık , nüfus cüzdanı fotokopisi, askerlik durum belgesiyle.

-----------------------------

acemi daha olum. o değilde sen istermisin öpücük (:

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frosttear
    Frosttear's avatar
    Erkek

Normalde üniversitenin yapması gerekiyor ama unutmuşlardır bişi olmuştur vs. Öğrenci işlerine bi danışırsın...en olmadı ilk sene için sen halledersin geri kalan seneler için okul halleder...halletmeli zaten...bişi sorarlarsada kapı gibi öğrenci belgeni gösterirsin bişicik olmaz...rahat ol...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g3da
    g3da's avatar
    Erkek

Öğrenci işlerinden kağıt alıcaksın askerlik için adını unuttum askerlik şubesine götürüyorsun o kadar. Her sene götürmek zorunda değilsin bir kere götürüyorsun tamamdır ;)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

Okuldan EK-G belgesi al onaylı git en yakın askeri şubeye teslim et işlemlerini tamamlasınlar. 

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

hocam hangi tarihlerde tecil ettiriyoruz. öğrenci değilsekte tecil hakkımız var diye biliyorum, yanlış mı?

..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

bankaya otomotik ödeme talimatımı veriyorsun.

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Leustad
    Leustad's avatar
    Erkek

Bildiğim kadarıyla her vatandaşın gerekçe göstermeksizin 2 yıl tecil hakkı var.Genede bir sor en yakın askerlik şubesine...

Acıma Yetime Döner Koyar Gö....
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frosttear
    Frosttear's avatar
    Erkek

Herkesin 2 sene tecil hakkı vardır.

Ayrıca kardeşin varsa ve askerdeyse ordanda bir tecil hakkı doğuyor.

Hersene yapman gerekmez 1 kere yapman yeterli. gerçi ben ünideyken o 1 kere bile yapmamıştım ama işte belki bir sorun olmuştur veya benim okul halleti fln bilemiyorum yani..ama her okul öğrenci okudugu müddetce göndermek zorunda zaten...

Toplam Hit: 2460 Toplam Mesaj: 11