Askerlik Tecil İşlemi
-
arkadaşlar 2010 yılında askerligimi tecil ettirdim 2012 yılına kadar üniversite okuyacagım diye ama bazı sebeblerden dolayıda gidemedim üniversiteye iş güç derken 1 yılım kaldı bana bu güne kadar hiç bir kagıt felan gelmedi şimdi aklıma takılan soru şu acaba askerligimi 2 yıl daha tecil ettirme hakkım varmı üniversiteye gitmeden
-
Hacı lise diplomanı kullanarak tecil ettirdiysen 3 yıl ediyorlardı.ama sen 2 yıllık okuyorum diye tecil ettirmişsin okuldan aldığın belgeyle sanırım.lise diplomanla 3 yıl daha ettirebilirsin diye düşünüyorum.
-
Realist bunu yazdı:
-----------------------------Hacı lise diplomanı kullanarak tecil ettirdiysen 3 yıl ediyorlardı.ama sen 2 yıllık okuyorum diye tecil ettirmişsin okuldan aldığın belgeyle sanırım.lise diplomanla 3 yıl daha ettirebilirsin diye düşünüyorum.
-----------------------------
hocam şubede öyle birşey söylemediler bana ama ben zaten lise diplomasıyla 2 yıl tecil ettirdim eger 2 yıl daha tecil ettirebilirsem bu şartlarda benim için iyi olucak -
malesef hocam olmuyor diye biliyorum ben. keşke ilk yaptırdığında 4 sene yaptırsaydın. ama yine de araştırmaya devam et bi.
-
2 yıllık okuldan mezun oldum. diplomayı götürüp tekrar tecil ettirebilirmiyim ?
+2 açık öğretime devam edecem. ama yaz boyunca tecilsiz kalıyorum O_o
-
git sor hoca sonra uğraşırsın askeri mahkeme filan
-
FOXXLY bunu yazdı:
2 yıllık okuldan mezun oldum. diplomayı götürüp tekrar tecil ettirebilirmiyim ?
+2 açık öğretime devam edecem. ama yaz boyunca tecilsiz kalıyorum O_o
-----------------------------ben bu şekilde tecil ettirdim ama kütüğünün bulunduğu şubeye git yoksa yokuşa sürerler
-
wrongly bunu yazdı:
malesef hocam olmuyor diye biliyorum ben. keşke ilk yaptırdığında 4 sene yaptırsaydın. ama yine de araştırmaya devam et bi.
hocam bana en fazla 2 sene diye söylediler ondan 2 sene tecil ettirdim yoksa 4 yıl ettirirdim
----------------------- pompaci bunu yazdı:
-----------------------------git sor hoca sonra uğraşırsın askeri mahkeme filan
hocam pazartesi şubeyi arıcam zaten herkese yorum ve önerilerinden dolayı teşekkür ediyorum bilgili bir mürid kardeşimiz varmı aramızda en azından şube ile görüşmeden biraz bilgi edinmek istiyorum -
enfazla 2 yıl tecil edebiliyorsun sınıfta kalırsan başka bölüme geçme koşuluyla 1 yıl daha uzatırlar
uzat uzat nereye kadar be kardeş korkunun ecele faydası yok :D -
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------enfazla 2 yıl tecil edebiliyorsun sınıfta kalırsan başka bölüme geçme koşuluyla 1 yıl daha uzatırlar
uzat uzat nereye kadar be kardeş korkunun ecele faydası yok :D
dostum askerlikden hiç bir zaman korkum olmadı sadece ileriye yönelik kendime para biriktiriyorum ki şimdi tam işim iyi giderken hadi askere derlerse elimdeki parada yalan olucak gidicek sadece korkum şimdilik bu gerçi hala 1 yılım daha var 2012 kadar tecilliyim -
C-force bunu yazdı:
SeRDaR bunu yazdı:
enfazla 2 yıl tecil edebiliyorsun sınıfta kalırsan başka bölüme geçme koşuluyla 1 yıl daha uzatırlar
uzat uzat nereye kadar be kardeş korkunun ecele faydası yok :D
dostum askerlikden hiç bir zaman korkum olmadı sadece ileriye yönelik kendime para biriktiriyorum ki şimdi tam işim iyi giderken hadi askere derlerse elimdeki parada yalan olucak gidicek sadece korkum şimdilik bu gerçi hala 1 yılım daha var 2012 kadar tecilliyim
anladım seni ben ayrıca kortuğunu söylemedim korkunun ecele faydası yok lafı bir deyimdir manasını ararştırabilrisin
yerin kulağı var deseydim sen bana dostum yerde kulak mı olur mu diyecektin :)