ASP"Den İyi Anlayanlar
-
Arkadaşlar okulda bi ödev verdilerde .
Asp den bi form oluşturulcak okul mezunlarını kayıt için. Siteden gircek mezun olan vatandaş bilgilerini. Ama hemen kaydetmicek . bunun içinde ayrı bi yönetici paneli olcak ordan ben aktif olsun dediğimde mezunlar listesine eklencek.
Bunu yapabilecek arkadaş varsa yapsın bana yollasın. Ne kadar kontör istiosa yolluyem.(Turkcell'den)
-
böyle bir sürü form var okulun içinse uğraşma boşa git çal bitane :))
-
nası çalcam anlamam bilmem asp masp
-
hocam ben site istemiom anlattıım gibi
form olcak bi tane
bi mezunların yayınlandığı sayfa
bi tanede yönetici paneli (aktif etme pasif etme)
-
-
Kardeş hiç bişi bilmene gerek byok direkt asp indirden bir tane üyelik sistemi indir sora sitene yukle.Ha bu arada bunu kendine göre düzenlemen gerrek yani okuluna göre buda zaman alır uraşmak isterdim amma ben kendi sitemi daha doru dürüst bitiremedimki.
-
1.Arkadaşların dedii gibi çalabilir,üstünde düzenleme yapabilirsin
2.PHP olmazmı : ((
-
sana hiç kod yazmam al mantığını söyliyim;
mezunların kayıt edileceği formdan sonra bilgiler kaydedilecek tek tek daha sonra database deki onay isminde integer bi kolon oluşturcan ilk eklendiğinde herkes 0 olcak admin onaylayınca 1 olcak listelerkende sql sorgusuna onay=1 eklicen
-
SELECT adi,soyadi,notu FROM tablo_ismi WHERE onay='1'
kodu kendine göre editle artık -
a4tech bunu yazdı:
SELECT adi,soyadi,notu FROM tablo_ismi WHERE onay='1'
kodu kendine göre editle artık
integerda tırnak olmaz... ayrıca selectde joker kullanSELECT * FROM tablo_ismi WHERE onay=1
-
jokermi?. jokerler daha yavaş calısır ve db nin iki kere işlem yapmasına sebep olur. en sağlıklısı tabloları yazmaktır. asp de bole bi şey var demek integer verilerde ' olmuyomuş garip bi şey...