Asp.Net Pcdeki Dosyayı Çalıştırma
-
asp.net kullanarak kişinin bilgisayarındaki bir dosyayı çalıştarabilirmiyiz ? yada var olan bir txt dosyasının içeriğini değiştirmemiz mümkünmü ?
-
sen client tarafındaki birinin txt dosyasını mı değiştireceksin yoksa serverdaki mi? eğer serverdakiyse mümkün system.IO dan bunu yapabilirsin ama olay client ise mümkün değil
-
System.Diagnotics.Process.Start("...")
Text içeriğine ekleme yapmak için System.IO.File.AppendAllText("dosyaadi.txt","icerik")
-
http://stackoverflow.com/questions/7204742/run-exe-on-client-system-from-server-side-c-sharp-code
-
Server üzerinde değil hocam giren kullanıcının
-
furkiak bunu yazdı
oyle bi dunya yok hocam. o isi ancak java aplet ile yada wpf (xaml) ile yapabilirsin.
-
furkiak bunu yazdı
yok oyle bi dunya :D
edit : ustteki mesajla aynı tepkiyi vermisim gormeden :D
Fdumanli tarafından 23/Eyl/14 21:20 tarihinde düzenlenmiştir -
rakkoc bunu yazdıfurkiak bunu yazdı
oyle bi dunya yok hocam. o isi ancak java aplet ile yada wpf (xaml) ile yapabilirsin.
Tahmin etmiştim :) hocam java aplete yazdığım her kod blok yiyor virüs uyarısı ile bunu nasıl aşabiliriz yani en azından mobildeki gibi bunlara erişim istiyor verilsin mi diyemiyormuyuz ?
-
furkiak bunu yazdırakkoc bunu yazdıfurkiak bunu yazdı
Tahmin etmiştim :) hocam java aplete yazdığım her kod blok yiyor virüs uyarısı ile bunu nasıl aşabiliriz yani en azından mobildeki gibi bunlara erişim istiyor verilsin mi diyemiyormuyuz ?
wpf değil silverlight uygulaması yazılması gerekiyor browser üzerinde çalışması için
trusted silverlight application diye birşey var clientin dosya sistemine erişimi oluyor diye biliyorum bir araştır hocam
-
Fdumanli bunu yazdıfurkiak bunu yazdırakkoc bunu yazdıfurkiak bunu yazdı
wpf değil silverlight uygulaması yazılması gerekiyor browser üzerinde çalışması için
trusted silverlight application diye birşey var clientin dosya sistemine erişimi oluyor diye biliyorum bir araştır hocam
Silverlight Chrome da ekli geliyor mu hocam peki bide onu kurmaları gerekmesin :(
-
sonuçta java applet için de jre kurulu olması gerekiyor pc de. onun kaçarı yok, zaten browser uyarı veriyor bu uygulamanın çalışması için silverlight gerekiyor yüklensin mi diye.