folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Atatürkün Manevi Koızı 5.000 Ytl Alıor :S Yuhhhhh



Atatürkün Manevi Koızı 5.000 Ytl Alıor :S Yuhhhhh

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CvL
    CvL's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Şubat/2006
    Erkek
    Evet Bencede Yuhhh.5000 Ytl.Ayrıca Discolarda Nasıl geziyo O Kadın Yaşlı Değil miydi?

    SadeceHost 3 GB Reseller - 30 GB Trafik Aylık 20 YTL [ Almak İsteyen PM Atsın ]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Ocak/2006
    Erkek
    BozcaN bunu yazdı:



    gulyabani bunu yazdı:



    yaw kardeşim disko disko sdiye tutturmuşunuz. gitmese bile vermeleri gerekmiyo. o kadın şimdiye kadar bu vatana yararlı ne yapmış ki? iyi o zaman ben doğduğumdan beri hiç diskoya gitmedim, Atatürk ü çok seviyorum, chp liyim. bana 1 milyar versinler.


    yoq tam olarak sanada katılmıom yane sncta Ata'mızn kızı ama baq burda ne dio


    2. Her seneki gibi nemadan, nispetleri şerefi mahfuz kaldıkça, yaşadıkları müddetçe, Makbule’ye ayda bin, Afet’e 800, Sabiha Gökçen’e 600, Ülkü’ye 200 lira ve Rukiye ile Nebile’ye şimdiki yüzer lira verilecektir.


    arkadasların dediiine göre durm böle diil... dkn hay senn aq:D bi tutturmusn trilyonlar die damlaya damlya göl olr a.q  herşeyden kıscanki bişiler biriksin..





    lan harbi malsın amele sen o 5milyarı göl yapana kadar adamlar trilyonları okyanus yapar sende mal gibi kalırsın ortada Allahım ya ne hale geldik milletin 5milyarının peşinden koşuosunuz amk gidin sizin cebinizden cıkan trilyonlarca paranın peşinden koşunda hem devlete hem kendinize bi yararınız olsun.ben sizi anlıyorum siz o piç tayyip i korumak için bnm her trilyon deişime cevap vermiosunuz daha dogrusu veremiosunuz ama ben burda tayyipten bahsetmiyorum ben tayyip,tayyipden onceki,ondan onceki,ondan da onceki yani yıllardır sure gelen birseyden bahsediyorum devletin hortumlanması konusunda 5milyar ne sizi nede devleti kurtarır o senin benim onun bunun cebinden cıkan devletin kasasında olması gereken ama ipnelerin cebinde olan paralar senide kurtarır devletide kurtarır gidin onların peşinden koşun


    Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zob
    zob's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Ekim/2005
    Erkek
    AntiOksidan bunu yazdý:



     arkadaþlar atama saygým sevgim sonsuz ilk önce bunu belirteyim.beni cwli atatürk düþmanlarý gibi görmeyin


    ama  5 000 ytl çok fazla :S hem kadýnýn sosyetik ortamlara takýldýðý tiki geçindiði belirtiliyor ve kanýmca atamýn kemikleri sýzlýyordur.


     yargýtay baþkaný 3000 alýormuþ ayýptýr sölemesi bu kadýn kim ki.


    he atatürkün manevi kýzý olsun ama Atatürkümüzze layýk olsun 100 000 versinler ona sözüm yok.ama bu gecelkerini barlarda geçiren,marka takýntýlý kiþi için çok para deðil mi :(







    Sanki bana 18 lik citirdan bahsediyo ak kadin gelmis 60-70 yasinda (tam yasini bilmiyorum) Marka takilsa kac yazar ak Tam Amalesin ak bilmeden etmeden millete laf atmayi gurur verici bisimi saniyonnapiyon ak


    UStelik o Ataturkun kizi dedigin Kadin Dunyanin ilk savas Pilotu Az bile veriliyo bence o kadinin zamaninda yaptigi islerin yarisini bile yapmayanlar aliyo bu paralari


    AntiOksidan cok bos bi adamsin ha tum konularina sole bi goz attim bi yerden duyup buraya gelip yaziyon biraz oku kimdir nedir ak Neti sadece Porno sitelere girmek icin kullanmayin


    Zip Zip KAnguru ████»Kangurulara Ozgurluk!!!! «████
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Temmuz/2003
    Erkek

    Ülkü Hanım Atatürkün Cumhuriyetten Sonra Bizlere Bıraktığı Emanetlerden Biridir. Kadın Gelmiş 60 70 Yaşına Siz Onu Kanal D Yada Atv Ekranlarında Karnını Doyurmak İçin Bankadan Aldığı 3 Kuruş Maaş İLe Geçinmeye Çalışırken Çekilen Görüntülerini mi İzlemek İstersiniz. Yakışırmı Atatürkün Vatana Emanetine Bırakın da Alsın. Kadıncağız Belki Biriktiriyor Belki Mehmetçik Vakfına Yada Diğer Vakıflara Dağıtacak Öldüğünde. Nerden Biliyorsunuz. Hiçbirimiz Kolay Para Kazanmasakda Şunu Bilmelisiniz. Atatürk Ardında Bıraktığı İnsanlarıda Düşünmüş Tıpkı Türk Milletini Düşündüğü Gibi. Hesabını Sormanız Gereken Para Demirelin Torununa Cem Uzana Bir Güzel Hortum OLdu. A.q. Ben de Her Ay 5000Ytl Almak İsterim Ama Olmuyor A.q.


     


    Ayrıca Ne Memurlar Gördüm Adam Sabahtan Akşama Kadar Oturuyor Makam Aracı İle 2 Tur Atıyor  2 Milyar Para Kazanıyor Hakmı Lan BU Hemde Memleketin Her Yerinde Böle İpnetorlar Var. Sizin Yaşadığınız Mekandan Ortamdan Çevreden Haberiniz Yok.


    Atatürk Ömrünü Cumhuriyeti Kurmak İçin Harcadı . Onun Kadar Geniş Vİzyonlu Adam Varmı Gelmiş Geçmiş Cumhuriyet Tarihinde. Söyleyin Bakıyim Meclis Kaç Yılında Kuruldu Cumhuriyet Kaç Yılında İlan Edildi Bu 2 tarihi Bilmeyen Adam Dolu BU Forumda.


    Manevi Kızının Aldığı 5 Milyarın Lafını Yapıyonuz Çok Yanlış Çooooooooooooooook


    Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
Toplam Hit: 7775 Toplam Mesaj: 55