Ava Find (Arama Programı)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

http://hotfile.com/dl/136623240/381b032/Ava_Find_Pro_1.5.rar.html

Çok kullanışlı bir program arkadaşlar anında arama yapıyor bulunan dizini açıyor bulunan dizini komut satırında açıyor vs... ,

İlacı içinde,

Ava Find mükemmel özelliklere sahip bir dosya arama yazlmdr. Sisteminize kurulduktan sonra tüm sabit diskinizi taramakta ve bu tarama sonuçlarn önbelleine kaydetmektedir. Bu sayede sizin aramak istediiniz tüm dosya ve klasörleri annda bulup istediiniz biçimde gösterebilmektedir. Bu önbellee alma ilemini de oldukça ksa sürede bitirip kullanma hazr hale gelmektedir. (Benim sistemimde 64GB`si dolu sabit diskimi önbellee almas sadece 92 saniye sürdü.) Yazlmla tüm kategorilerde arama yapabileceiniz gibi; müzik,video, resim, programindirilen dosyalar biçimindeki kategorilerde de arama yaptrabilirsiniz. Yapmanz gereken tek ey ana menü üzerindeki "Find"(Bul) kutucuuna bulmak istediiniz dosya veya klasörün adn yazmaktr. Sonuçlar daha siz sözcüü yazarken çkmaktadr. Bu da Ava Find`in hzn ortaya koymaktadr. Anlk gösterim özellii olarak nitelendirebileceimiz bu ilev tabii ki mevcut önbellek kayd ile gerçekletirilebilmektedir. Yazlmn Genel Özellikleri *Klasörlerin içinde arama yapmadan, yakn zamanlarda indirilen dosyalar bulma. *Sadece kaydettiiniz belgelerinizi bulabilirsiniz. Bu belgeleri nereye kaydettiinize dikkat etmeyebilirsiniz, AvaFind rahatlkla bulabilmektedir. Herhangi bir dosya veya klasörü bilgisayarnz üzerindeki adyla annda bulabilirsiniz. Müzik ve video dosya taraycsyla medya klasörlerini birer birer arayarak, ihtiyacnz karlar. En son açlan dosyalar bulabilir ve sk kullanlan öeleri listenin üstünde gösterebililirsiniz. **A sürücülerinde arama: evinizdeki veya ortak a üzerindeki dier bilgisayarlarda dosya ve klasör bulabilirsiniz. Gelimi arama: çeitli karakterler kullanlarak karmak ve zor bulunan dosyalar bulabilirsiniz. *Arama kayd: her zaman ayn arama kriterlerini kullanmak istemeyebilirsiniz. Bu durumda istediiniz arama biçiminizi kaydederek istediiniz zaman kullanmanz mümkündür. *Arama sonuçlarn kaydetme: arama sonuç listesinin çktsn alma veya baka ihtiyaçlarnz için bu sonuç listesini kaydedebilirsiniz. Sabit diskinizi temizleyin: bilgisayarnzda gereksiz biçimde yer kaplayan büyük dosya ve klasörleri göstererek bunlardan kurtulabilirsiniz. *Klasör boyutlar: arama sonucunda bulunan klasörlerin boyutlarn görebilirsiniz. *Dosya gezgini hareketleri: WindowsGezgini`nde olduu gibi her bir dosya için sa tklama menü seçeneklerini kullanabilirsiniz. * Bu iarete sahip olan özellik Ava Find yazlmnn Professional sürümüne aittir. Ava Find`in 30 günlük deneme sürümünde kullanlabilmektedir. ** Bu iarete sahip olan özellik Ava Find yazlmnn Professional sürümüne aittir. Bu özellii kullanabilmeniz için Ava Find Professional yazlmn satn almanz gerekmektedir. Not: Ava Find yazlmn 30 günlük deneme süresinin ardndan hiçbir kstlama olmakszn kullanabilmeniz için 1 yllk kullanm ücretini ödeyerek Ava Find Professional sürümü halinde satn almanz gerekmektedir.

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gozkopat
    gozkopat's avatar
    Erkek

önceden kullandıgım bir programdı everythingle tanısana kadar 

alternatıf olarak everythıng programınıda tavsıye ederım 

Kalite, kimse size bakmıyorken doğru olanı yapmaktır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    ben kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim.

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek

Bir ara kullanmıştım, kurulumdan sonra sistemde tarama yapıp kendine bir veri tabanı oluşturuyor, siz birşey aradığınızda anında buluyor.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

pc yavaş yavaş karışmaya başladı kullanmak lazım :D

ben win aramadan arattırıyorum hep enfazla 1 dk falan bekliyorum ama olsun

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

tavsiye ederim

tskler 

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Bende az önce tesadüfen buldum bu programı bi kuruım dedim dedim çok beğendim valla sizlerlede paylaşmak istedim çok kullanışlı bir programmış, 

@gozkopat  senin dediğin programın bu programdan farkı ve üstat,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bu tür yazılımlar içinde combo fixi barındırıyor.

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Yav arkdaşlar izninizle bir şey soracağım..

XPde kullanılan aram motorunun nesi vardı? Kullanışsız mıydı?

Her türlüaramyı hatta derin aramyı, dosyada geçen bir sözcük ile vs ile aram yapabiliyorduk..

Win7de yapamıyoruz .. neden ..  ya da ben mi yapamıyorum?..

OSX kullanırken en gıcık olduğum şey arama motoruydu.. Tututp onu Win7ye getirdiler... 

"Masa üstünü göster"i   de getirip sağa koydular aptal herifler... Bari masa üstü nesnseleini de sağa yaslayın da bir şeye benzesin de mi... Aynı OSXte olduğu gibi..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

narkozMRT

Nasıl yani,

@ ltcelik

Windows 7 nin araması saçma sapan xp güzeldi ama oda tek tek arıyordu bu programda ise tüm dosyaları index lemiş anında buluyor aradığını,

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı:
    -----------------------------

narkozMRT

Nasıl yani,

@ ltcelik

Windows 7 nin araması saçma sapan xp güzeldi ama oda tek tek arıyordu bu programda ise tüm dosyaları index lemiş anında buluyor aradığını,

-----------------------------

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
Toplam Hit: 2074 Toplam Mesaj: 11