Avea 18 Gün Önceki Mesajı Yolladı
-
hocalar dün garip bi durumla karşılaştım ve sanırım avea toptan uçtu :) yılbaşı akşamı yollanmış mesaj dün akşam saatlerinde yani 18 gün sonra geldi :D iletim tarihinde de 1 ocak yazıyor :) ne diyorsunuz bu işe
-
yollamıs ya sen ona bak bazen turkcell hıc yollamıor ıkıncı mesajı atarsan ıkısı bırden qelıor
-
hoca o duruma alıştık zaten :) trkcelde bazen oluyormuş aveade sık sık oluyor :D+ 2mesaj beraber de gitmiyor bazen yolluyosun yolluyosun gecenin köründe hepsini iletiyor :D hatta iletim raporu gelip de iletilmeyen mesajlar bile oluyor benim asıl mesak ettiğim sistemde kalan iletilmeyen mesajlar o kadar gün silinmöiyor mu ?
-
Banada kandil mesajını bayramın 4. günü yollamıştı gerizekalılar :D
-
avea bu :)
-
Vodafone da böyle bi problem yok şükür
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
Banada kandil mesajını bayramın 4. günü yollamıştı gerizekalılar :D
-----------------------------Avea kandil mesajı mı atıyo? :|
-
Benim yolladıklarımın bazılarında da iletim raporu geliyor ama mesaj karşıya hiç gitmiyor. Yollarda telef oluyor mesaj :D
-
ilki Avea'dan kopmuşum Turkcell'e bağlanmışım yinede Turcell'in Az Salaklığı Oluyor.
-
hoca iyi ki kopmuşun diyosun ama trkcell de cep yakıyor yaw :(
-
1 haftadır avea'nın sms servisinde sorun var 5000 lik paket te de sms hakkınız olmasına rağmen kontör düşüşü oluyor , sorun giderildikten sonra mağdur müşteri tespitinden sonra kontörleriniz iade edilecek , sms olayları için bayağı bi güncelleme çalışması var , yakında avea nın tüm sms problemleri kalkacak