Avea 18 Gün Önceki Mesajı Yolladı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diener
    diener's avatar
    Erkek

hocalar dün garip bi durumla karşılaştım ve sanırım avea toptan uçtu :)  yılbaşı akşamı yollanmış mesaj dün akşam saatlerinde yani 18 gün sonra geldi :D  iletim tarihinde de 1 ocak yazıyor :) ne diyorsunuz bu işe

OYUN BİTİNCE ŞAH DA PİYON DA AYNI KUTUYA KOYULUR... ÜŞENİYORUM ÖYLEYSE YARIN...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yokumben
    yokumben's avatar
    Erkek

yollamıs ya sen ona bak bazen turkcell hıc yollamıor ıkıncı mesajı atarsan ıkısı bırden qelıor

Çeker-Çizer-Söver
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diener
    diener's avatar
    Erkek

hoca o duruma alıştık zaten :) trkcelde bazen oluyormuş aveade sık sık oluyor :D+ 2mesaj beraber de gitmiyor  bazen yolluyosun yolluyosun gecenin köründe hepsini iletiyor :D hatta iletim raporu gelip de iletilmeyen mesajlar bile oluyor benim asıl mesak ettiğim sistemde kalan iletilmeyen mesajlar o kadar gün silinmöiyor mu ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Banada kandil mesajını bayramın 4. günü yollamıştı gerizekalılar :D

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax66
    catlax66's avatar
    Erkek

avea bu :)

Vasıflı Çömez!..... Artık Amatör:).. Nihayet normal...:D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    West
    West's avatar
    Erkek

Vodafone da böyle bi problem yok şükür

west[at]tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

Banada kandil mesajını bayramın 4. günü yollamıştı gerizekalılar :D

-----------------------------

Avea kandil mesajı mı atıyo? :|

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek

Benim yolladıklarımın bazılarında da iletim raporu geliyor ama mesaj karşıya hiç gitmiyor. Yollarda telef oluyor mesaj :D 

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Berkant_1997
    Berkant_1997's avatar
    Erkek

ilki Avea'dan kopmuşum Turkcell'e bağlanmışım yinede Turcell'in Az Salaklığı Oluyor.

Tamu Otobüsü
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diener
    diener's avatar
    Erkek

hoca iyi ki kopmuşun diyosun ama trkcell de cep yakıyor yaw :(

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

1 haftadır avea'nın sms servisinde sorun var 5000 lik paket te de sms hakkınız olmasına rağmen kontör düşüşü oluyor , sorun giderildikten sonra mağdur müşteri tespitinden sonra kontörleriniz iade edilecek , sms olayları için bayağı bi güncelleme çalışması var , yakında avea nın tüm sms problemleri kalkacak 

dont think twice its all right
Toplam Hit: 1559 Toplam Mesaj: 11