Ay'daki Şehirler

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Aralık/2002
    Homo

    ExpirE bunu yazdı:
    -----------------------------

    BİLGİSAYAR BAŞINDA BİLİMSEL ARAŞTIRMA YAPAN TEK MİLLETİZ.


    -----------------------------

     

    katılıyorum. bir konu açılınca insanlar belgesel arıyor, googleda aratıp yazanlara inanıyor kaynağına bile bakmadan. en azından düşünüp fikir üretilse o da yeter. ama çoğu zaman papağanlıktan öteye gidemiyoruz.


    ________ inspired by love and guided by knowledge _______
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Temmuz/2005
    Erkek

    Busorunun cevabı ayda ki yaşam formu için elverişli ortam olup olmadığını ve herhangi bir canlı türünün yaşayıp yaşayamacağını söyleyen bir adet jeolog ve 1 adet biyolog lazım.


    "bea"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Mart/2009
    Erkek

    Prometheus bunu yazdı:
    -----------------------------

    şöyle bir haber buldum 2008de yazılmış.

    http://indigodergisi.com/arsiv/saffet129.htm

     

    linki okumayanlar veya özet isteyenler için durum şu;

    iddiaya göre ay'da bazı yapı kalıntılarına rastlanmış ve bunlar gizlenmiş. iddiayı araştırmadım ancak aklıma bazı şeyler geldi.

     

    1) sık dile getirilen bir iddia abd film endüstrisinin devlet tarafından halkı bazı şeylere hazırlamak için kullanıldığı. bunların arasında bol uzaylı filmleriyle dış dünya varlıklarına insanları hazırlamak var. bu açıdan düşünürsek transformers'ın son filmi (ay'ın karanlık yüzü) benzer bir amaçla ortaya çıkmış olabilir mi?

    2) ay'a gerçekten gidildi mi diye komplo teorileri var. bunların önde gelen dayanaklarından biri üzerinde oynandığı belli olan a resimleri. farklı açıdan bakarsak acaba bu resimlerdeki oynamalar, ay'a gidildiğine inandırmak için hazırlanan sahte resimler değil de ay'da birşeyleri saklamak için değiştirilen resimler olabilir mi?


    -----------------------------

    hacı ufo lar marslılar vs malzemeleri kullanılarak yeni bir din gibi bir kontrol aracı üretilecek.ilk başta bu hareketin temeline akıllı tasarım fikri yerleştirilip semavi dinlerin tepkisini çekmek engellenecek ve bunun dine bir alternatif olmadığı söylenecek ve bilimsel-felsefi bir akım gibi sunulacak.daha sonraları insanlar dinden daha fazla uzaklaştıklarında dinin yerini alacak.dinlerden tek farkı değişmezlerin olmaması.yani yeni hareket herhangi bir değişmez temele dayanmayacak ve zamanla her şeyi değişebilecek.aşağı yukarı böyle bir yapı oluşturulmaya çalışıyor.asıl amaç milyarlarca insanı tamamen kontrol altına almak.bunu zaten medya ile yapıyorlar ama medya dışı birtakım dini,siyasi faktörler sorun çıkarıyor.dini faktörleri tasfiye ediyorlar sürekli,siyasileri de öldürerek yok ediyorlar ancak daha sağlam bir yapı düşünülüyor.

    benim de merak ettiğim bir konu var.bir söylenti çıkmıştı haberlere de yansımıştı nasa aya yolculukla ilgili görüntüleri kaybetti bulamıyor diye.bu doğru mu yalan mı bilmiyorum ancak doğruysa dünyadaki önemli olaylardan birinin görüntülerinin herhalde sadece nasada ve tek kayıt olarak saklanması ilginçlikten öte bir anlam taşırdı.

    bunların dışında şöyle bir yorum daha yapayım.amerikada nasa nın bütçesini kısmak isteyen lobiler var.bu tür haberler halka uzay araştırmalarının önemli olduğunu telkin edip merak uyandırarak nasanın bütçesi konusunda sorun çıkmasını engelleme amacı taşır.

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ocak/2010
    Erkek

    carl sagan - karanlık dünyada bilimin mum ışığı. alın okuyun adam  açıklamış herşeyi illuminatilere uzaylılara bağlamazsınız.şimdi akıllının biri çıkar carl sagan mason falan der o da ayrı bir mesele.

     


    .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Mayıs/2010
    Erkek

    ExpirE bunu yazdı:
    -----------------------------

    BİLGİSAYAR BAŞINDA BİLİMSEL ARAŞTIRMA YAPAN TEK MİLLETİZ.


    -----------------------------

     

    Aynı zamanda bilgisayar başında bilgisi olmadan fikir sahibi olan her boka muhalif, olurmu yheaav teori bunlar diyen bir milletiz.


    mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Aralık/2009
    Erkek

    sitedeki fotoğraflar görünmüyor


    KNOWLEDGE IS POWER!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Temmuz/2005
    Erkek

    rihannanın amından şeytan figürü çıkartan video kılibi yapan grupla bunu yapanlarda aynı sanırım.

     

    ABD ninay da bir tesis kurduğuna hatta soğuk savaş zamanında rusya ve kafkaslara dönük bir kıtalararası füzek koyduğuna inanırım ancak aydaki şehir olayı yada ay insanları yada ay dede olayı saçmalıktır. ayda hiçbirşey yaşayamaz.


    "bea"
Toplam Hit: 2891 Toplam Mesaj: 18