folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Azerbaycan"A Göç



Azerbaycan"A Göç

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adalet
    adalet's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Temmuz/2007
    Erkek

    Ailem için Azerbaycan'a göç düşünüyorum. Detaylı bilgi almam lazım nette elle tutulur işe yarar bir şey bulamadım, kanlı canlı Azeri mürid varsa bir el atın.

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Eylül/2005
    Erkek
    walla birader benim bi azeri arkadasım var. suanda da azerbeycanda üniversite okuyor.  bildiğim kadarıyda bi doktor maası 15-20 dolar civarıymıs. birde bütün işler rüşvetle yürüyormus. giden türkiye ye arıyor. inan ankaradakiler gitse mellih gökçe ği kırmızı götlü mumla ararlar okadar yaniii

    savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adalet
    adalet's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Temmuz/2007
    Erkek
    Kardeş derdim para pul lüks yaşam değil güvenlik. Evi, arsaları falan satıp aileyi Azerbaycana yerleştireceğim, anne baba emekli az da olsa maaşları var, boş gitmeyecekler yani herşeyi satarsam 450-500 bin lira civarında para yapıyor. Benim uzun süre yurt dışında görev yapmam gerekecek ters de bir yer kesin sağ dönerim koşulu yok oradan da bir maaş bağlanır herhalde. Bakü'de ev fiyatları nedir?  geçinmek için 4 kişilik aileye aylık ne kadar para gerekir? Eğitim olayı nedir? Vatandaşlık verirler mi? Bu tip bilgiler lazım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Mayıs/2007
    Erkek
    kardeş ev fiyatlarını bilmiyorum da kiralar 25 dolar felan mış 100-150 dolara araba satıyolarmış diye bi arkadaştan duydum ama bi araştırayım sana döneyim

    spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
Toplam Hit: 1053 Toplam Mesaj: 4