Backlink Kasma Vs Doğal Backlink

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Mayıs/2007
    Erkek

    Hacılar selam, çoook yıllar önce backlink falan kasıyordum, şimdi kendi sitelerim falan tekrardan seo çalışması yapmam icab etti, 1 aydır okumadığım seo blogu kalmadı yerli yabancı, backlink konusunda canımı sıkan bir mevzu var, tam olarak nerede okudum hatırlamıyorum ama genel olarak google kendi içeriğiniz ile alakasız her türlü sitede ki backlinki görmezden gelecek falan durumları var, bende bu mantıkta doğal backlink nasıl alırım olaylarına falan giriştim lakin çok zor oluyor, neyse bu akşam bir kaç seocunun backlinklerini takip ettim, adamlar çatır çutur edu gov backlink kasıyor, açıkcası biraz kafam karıştı, gönlüm doğal kaliteli alakalı backlink oluşturmak ama çok zor olduğu için diğerine yönelesim var, ama işin ucunda patlamakta var, siz neler düşünüyorsunuz. 

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Şubat/2009
    Erkek

    edu gov backlink bulabiliyorsan hiç affetme hocam.

    onun dışında her daldan bir kiraz düşüncesi ile önüne gelen bütün sitelerden backlink almak kesinlikle zarar veriyor diyebilirim.

    backlink'in etkisi eskisine göre çok daha azaltıldı.

    zaman organik ve seo uyumlu - olabildiğince uzun makale zamanı.

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Ağustos/2008
    Erkek

    Son 3 yaptırdığım backlink çalışmasından 0 fayda gördüm. Üçünüde farklı kişilere yaptırdım sitemin sıralaması hiç oynamadı sadece 1 tanesinde 5. sırada olan sitem 40.sıraya fırladı ve orada sabit kaldı. 


    Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
Toplam Hit: 1059 Toplam Mesaj: 3
seo backlink link building backlink