folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bağnazlığın, Taassubun, Gericiliğin Bu Kadarı!



Bağnazlığın, Taassubun, Gericiliğin Bu Kadarı!

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Kayıt Tarihi: 10/Mayıs/2003
    Erkek
    konudan hiç haberim yok ama şunu söyleyebilirim tahribattaki tüm adminler herkonuda fikir birliğine sahipdirler hiçbi konuda birbirine zıt düşmeyecek kişilerdir zaten adminler arasındaki dialoglardanda bunu görebilirsiniz enderi sonuna kadar destekliyorum ben atatürkçüyüm hiçbir bilimsel\dini konuda en ufak şekilde atatürke saygısızlık edemezsin ettirmezler konuyu bilmiyorum eğer ulu öndere bi saygısızlık ettiğini görseydim konunu silmez seni siteden kökden banlardım. sitersen padişahın sol daşşağı ol istersen bu sitenin en eskisi ol fark yapmaz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shwarz
    shwarz's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Ağustos/2005
    Erkek

    wapsana ve codermc  arkadaslarıma içten tebriklerimi sunuyorum..


    çok mantıklı bir şekilde cevapladılar..


     


    maddeciler size maddeciliği savunmak mantıklı mı geliyor ve lenin i bilim adamı yerine koymak.......


    THERE ARE LOTS OF WAYS TO HACK ........
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Kayıt Tarihi: 29/Haziran/2003
    Erkek
    Wapsana bunu yazdı:



    Anti-Emperyalizm
    DecaMeron'cuğum bu konuda sonuna kadar seninleyim. Dünya'da istiklal marşının sözleri kadar Anti-Emperyalist bir şiir var mıdır? Onu bir materyalist değil, bir müslüman yazdı. Hergün daha sofistike güçlere sahip olan ve hergün daha saldırganlaşan Emperyalizme karşı Atatürk'ün yaptığı gibi vatansever imamlarla el ele verirsek, Atatürk gibi başarılı oluruz. Ama, halkın değerlerini, kimliğini aşağılayarak, emperyalizmin adresi olan batının değerlerini millete tepeden çakmaya çalışırsak, kendi kendimizi zafiyete düşürerek milletimizi emperyalizme lokma etmiş oluruz. Gel Deca Gel, Kuva-i Milliye'ye Gel!






    Beni Kuvvayı Milliye'ye çağıracak heralde son kişi sen olursun. Ne zamandan beri , dini yasalarla ( Şeriat ) toplumları yönetmek isteyenler Kuvvayı Milliye'ci oldu ?!!


    Benim bildiğim onlar , İngilizlerin desteğiyle kurdurulan Kuvvayı Milliye'ye karşı kurulmuş Bolu Düzce ayaklanmalarını başlatmış " Kuvvayı İnzibatiye " 'ye çok daha yakın kişilerdir.


    Sen Anti-Emperyalist'im de , Amerikaya karşı çıkıyorum de , ama içeriye gelince süt dökmüş kedi gibi sömürüye karşı çıkma.Üstüne üstlük sömürünün baş aktörü olan Türkiye'ye gelen Amerikan Askeri Filosuna karşı çıkan yurtsever insanlara saldır!


    Haddi canım sendeeee...! BAŞKA KAPIYA!


    Bu konuşmada burada bitiyor , bundan sonra hiçbir propoganda amaçlı yazını hiçbir şekilde bu sitede gündeme getiremezsin.


    Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
Toplam Hit: 5254 Toplam Mesaj: 14