Balık Üşümesin:=)))
-
Arkadaslar size gerçek bir olayı aktaracağım ben duyunca koptum:))
Bizim berberin çırağı arif, 15 yaşında okumamış saf biri... Neyse sabah dukkanı açmaya geliyor, dükkandada cam kavonoz(eskidendi kırılmadan önce, şimdi bu olay yaşandığı sırada plastık bir kap içinde) tek başına yaşayan o kırmızı sus balığından var. Nyse bizim arif sabah dukkanı açmaya geliyor tabii maglum kıs ayındayız ya balık üşümüştür muhuhaaa:)) duşuncesinde olan arif catılda su kaynatıp balığın bulungu plastık kaba boşaltmış ulan arif:))) balık ölmemiş ama hayret plastık kap sıcaktan sekil değiştirmiş
-
ZUAHAHHAHAHA KARDEŞİM BENİM YAAA GÜLDÜRDÜN BENİ KANKA YAZAN ELLERİN DERT GÖRMESİN..!
AMA ŞU ARİFLE TANIŞMAK İSTERDİM

-
İyiki akvaryuma resistans falan sokmamamış. Balığı direk elektirkle öldürürdü
-
PacoRabanne bunu yazdı:
ZUAHAHHAHAHA KARDEŞİM BENİM YAAA GÜLDÜRDÜN BENİ KANKA YAZAN ELLERİN DERT GÖRMESİN..!
AMA ŞU ARİFLE TANIŞMAK İSTERDİM

Sende usta, ama bayağı ilgınç yaa acayıp aklıma geldikçe hep guluyorum:) -
kanka aslında böyle geyik konusuna bu tip aptal işler yazmak lazım ki herkes gülsün biraz :))))
-
arkadaşlar bende çok güldüğüm bi olayı anlatmak istiyorum benim bi arkadaşım bu adam 24 yaşında ama bu yaşına kadar bi bok yiyememiş abaza gibi kızların peşinden dolaşıyo ama bi bok yiyemiyo ve çok utangaçtır bu yonjada bi sayfa açıyo kendine ve bakın hakkımda olan kısıma ne yazıyo :
Hakkımda gezmeyi ve eğlenmeyi severim.kızlarla arkadaşlık kurmayı çok severim.ve daha neler neler.... ZUAHAHAHA HİÇ BU KADAR GÜLMEMİŞTİM YAAAA BİDE DAHA NELER NELER YAZMIŞ SANKİ ÇOK Bİ BOK YİYODAA

-
ve daha neler neler mauahua :))
-
ir2 bunu yazdı:
ve daha neler neler mauahua :))
Zuhahahahhahah kardeşim benim
-
niyet güzel ama uygulama biraz yanlış gibi:D
-
TeuefeL bunu yazdı:
-----------------------------niyet güzel ama uygulama biraz yanlış gibi:D
-----------------------------