Balon Staj İçin Ne Lazım ?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Ağustos/2012
    Erkek
    swordfish bunu yazdı

    Stajere cay getirip goturtmeyip ne yapacaksin.bende 2 satejer var lise 4 den web tasarim bolumu.adam diyorum ki su xml i su elimdeki listeye gore duzenle xml ne diyor.php goruyormus sitedeki sayfalarda ufak degisiklikler yaptirmak istiyorum ben sadece dreamvever de cakiaiyorum diyo.al bilgisayar onunde kur iatesigini su sayfadaki tablolar kaymis bi el at diyorum 1 hafta takiliyor bos bos...exelde urun.listesi bile duzenliyemiyor adamlar ben ne yapyim? Diyeceksin ogret isin ne ? Adamda temel yok ki neyi ogreteyim

    Sana yine iyileri denk gelmiş. Lise dönemimde staj yaparken yanımda html tagi açmayı, kapatmayı bilmeyenler vardı. Dreamweaver'daki hazır sekmeleri bile kullanamıyorlardı. Bunlara getir götür yaptırmayacaksın da kenarda saksı olarak mı bekleteceksin? Adam donanım bölümünde okuyor kasaya ram takamıyor, işlemci fanı sabitleyemiyor. Neler neler var.

    Austen tarafından 24/Ağu/14 09:29 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Mart/2013
    Erkek

    çok güldüm yahu :) balon staj :) :) :) :) :) :) :) :) naylon staj hocam o naylon :))))


    Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
Toplam Hit: 1242 Toplam Mesaj: 13