Banka Kredisi Hakkında
-
hacılar, acil kredi lazım, 3 aydır bir fabrikada çalısıyorum, maaş illk giriş az tabi, mühendisim, neyse, sorum şu, banka şubelerinin kredi verme konusunda ne
derece yetkisi var, yani adamlar formu doldurup genel merkeze mi gönderiyorlar, yoksa banka subesi kendi insaiyatifiyle kredi verebiliyormu, bu arada
maasların yattıgı garanti bana kredi vermedi böylede bir salak durum da var :S
-
3 aylık sigortan varsa sana sadece maaşını çektiğin banka kredi verir.
-
http://www.garanti.com.tr/tr/bireysel/krediler/bireysel_destek_kredisi/guncel_kampanyalar/faizsiz_kredi.page
-
cnt bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------maaşı çektigim bankaya basvurdum, 2007 ylında kredi kartım avukata düşmüştü bi o birde maas az geldi diye reddetmişler,
bana baska banka lazım, bu şartlarda vermezler herhalde :S
-
bodronda gözüken net maaş tutarın istediğin kredinin taksitlerini ödeyip seni geçindirecek durmda değilse vermezler örneğin mühendissin ya 2000 lira maaş alıyorsan istediğin kredinin aylık ödemesi 1400 lira ve üzerinde ise vermezler
-
syklops bunu yazdı:
cnt bunu yazdı:
-----------------------------maaşı çektigim bankaya basvurdum, 2007 ylında kredi kartım avukata düşmüştü bi o birde maas az geldi diye reddetmişler,
bana baska banka lazım, bu şartlarda vermezler herhalde :S
-----------------------------maaşını çektiğin banka vermiyorsa diğer bankalar hiç vermez.
-
Şurda bi hesaplama çek bakalım
-
Ziraate git...
-
garanti garanticidir hocam wermeyebilir
şubeler belirli meblaya kadar kendi insiyatiflerinde werirler krediyi daha yükseğe çıkarsa genel müdürlüğe yollanır
son 3 ay sigortan düzenli yatmış olmalı son 1 yılda herhangi bir gecikmeye düşme durumun olmamalı we kredi limitin yeterli bakiyede olmalı
-
beykozlu57 bunu yazdı:
Şurda bi hesaplama çek bakalım
-----------------------------bu hesaplama calısmıyor sanırsam vade kısmı 0-0 arası diyor
@pikacu
bi deniyeyim
-
kardeş Sakın bulaşma ne kaDar bankaa bancaki Warsa ! onlra sinir we uyuz oldugum kadar kımseye olmuyorum ...! Resmen cebındekı parayi nasıl kibarca aliriz incitmeden yaparız diye onun telaşindalar warsa yakının dostun ondan al bankadan alma dostun 10 gün bekler 1 ay bekler banka 1 Saat beklemez ... Nefret ediyorum bankalardan We mecbur işimiz geregi bankalar la çalişiyoruz .. her girişimde küfür ede ede giriıom hele akbank allah belasini wersin. İşbankasi hariç hepsinin Ta.... :)) bu konularda çok hassasım :((