Barred İmei (İphone 4)
-
Az önce O2 müşteri hizmetleriyle görüştüm, elimde olan iphonelardan birini unlock yapmak istedim.
Normalde site üzerinden 15 pound'a unlock yapılabiliyor. Ama eleman imei'i sorgulayınca barred (yasaklanmış) olduğunu söyledi. İnternetti biraz kurcalayınca bunun kayıp ya da çalıntı anlamına geldiğini gördüm.
Telefonu aldığım satıcıyla işletişime geçmemi ve unbar (kilidi açma) yaptırmamı söyledi. Ne yazıkki telefonu aldığım satıcıyla iletişime geçmem mümkün değil.
unbar yapmadan factory unlock yapmamın mümkün olmadığını da söyledi.Böyle bir telefonun kilidini açabilecek birini tbt'den bulabileceğimi düşünüyorum. İstediğiniz fiyatı mesajın altına yazabilir ya da özel mesaj atabilirsiniz.
Olmadığı bildiğiniz güvenilir yerleri tavsiye ederseniz de sevinirim.iPhone 4 - İngiltere O2 kilitli
Version: 5.1.1
Modem Firmware: 4.12.01 -
açılabilitesi var ama 350 tl gibi afaki bir fiyat çıkıyormuş
-
amele_2 bunu yazdı
açılabilitesi var ama 350 tl gibi afaki bir fiyat çıkıyormuş
eyv.
az önce donanimhaber'den bir elemanla konuştum, 170 TL dedi (10 sayfalık konusu var). Ama barred olduğu için şu anlık sistemin kapalı olduğunu söyledi. Haftaya arayıp tekrar bilgi alacağım. -
170 tl ve ortalama 20-25 gun
sanal pazar olursa farkı eklerım
-
kady bunu yazdı
Bu adam yapar her türlü kefilim güvenilirlik konusunda.
-
kady bunu yazdı
Eyv. hocam, tanımadığım biriyle iş yapmaktansa müridlerden biriyle iş yapmayı tercih ederim.
Yalnız 20-25 gün çok gibi geldi, 1-2 güne özelden dönüş yaparım sana.Bu arada eğer unlock olmazsa para iadesi yapıyorsun değil mi?
Teşekkürler...
-
Jailbreak?
-
Haci ankaradaysan 120 dolara Halledilir. para iadesi garantisi felanı filanı hepsi içinde . ilgilenirsen pm at iphoneburada.com u incele yaptiracağin yer burası.
-
noname bunu yazdı
Jailbreak?
Yok hocam, jailbreak değil.
Telefon şu anda sadece o2 sim kartla çalışıyor, benim istediğimse telefonun tüm kartlarla çalışabilmesi. -
telekom bunu yazdıkady bunu yazdı
Eyv. hocam, tanımadığım biriyle iş yapmaktansa müridlerden biriyle iş yapmayı tercih ederim.
Yalnız 20-25 gün çok gibi geldi, 1-2 güne özelden dönüş yaparım sana.Bu arada eğer unlock olmazsa para iadesi yapıyorsun değil mi?
Teşekkürler...
:) kocaelindeyim yakın bır yerde ısen gel yuz yuze goruselım guvenılırlık konusun da bosuna sıkıntı edersın
http://profil.gittigidiyor.com/kady
http://www.sanalpazar.com/user_reputation.php?user_id=507070
barred olmasa 3-4 gun en fazla
ama block sa söyledigim cok normal
unlock olmaz sa evet aynı ile iade
-
Hocam ilgin ve alakan için teşekkür ederim, O2 müşteri hizmetleriyle birkez daha görüştüm, iPhone normal bir şekilde de barred değilmiş, sigortaya da bildirilmiş. Disabled edilmiş. Düzeltmenin imkanı yok dedi.
Bende ebay'den ingiliz biriyle görüştüm. Özellikle O2 hatlarla ilgili satış sayfası vardı (lost, stolen, barred or subject to an insurance claim). Zaman benim için önemliydi 5-15 gün dedi. Onunla anlaşma yaptım. Umarım bir sıkıntı olmaz.
telekom tarafından 17/Şub/13 22:41 tarihinde düzenlenmiştir
Tekrar teşekkürler, kolay gelsin...