Başaramazsın
-
etraf soğuktu.. çıplaktım.. ayağımın altındaki kumu hissediyordum oksijen ciğelerimi yaktı.
adım atmak istedim -atamassın yürücem dedim -olmaz başaramazsın bu benim bedenim yürümek istiyorum -sen ben yok biz varız.
yürümeye başladım yürüdükçe yere daha hızlı çakılcakmışım gibi bir his vardı içimde sürekli -başaramazsın!
dışarıdaydım uzun bir koridor gibi dar 2 tarafta odalar vardı her odada bir parçamı hissettim ama her geçişimde bunu değil diğerini istiyorum dedim her oda bana -gitme, başaramazsın buraya gel.
yerçekimi artmıştı sanki eklemlerime daha fazla yükleniyordum yürüdükçe etim kemiklerime batıyordu derim soyulmaya başladı -dur artık başaramazsın!
bir esinti geldi uzaktan koridorun sonundan gittikçe küçüldüm gidicem dedim etim kemiklerimden ayrışmış bir şekilde hissediyordum. ayaklarımın altındaki kum da gitmişti, artık hissizdim -gördünmü! ben sana demiştim
yokolmuştum.. ben yoktum sanki koridor sanki daha uzundu ışıklar söndü bir bir yavaş yavaş.. son ışık kalmıştı -mutlumusun yapamazsın başaramazsın demiştim... son ışıkla sanki bende sönmüştüm.. -

Sheesshh...
I hate losers
-
tebrik ederim super olmus..cok hosuma gitti...
-
bu tarz yazılar yazmam aslında bu benim rüyam çok ilginç bi rüyaydı sorunumu biri anlar dedim :)
-
Anlamsız.
-
cok guzel
-
Eleştiri kaldırabildiğini varsayarak yazıyorum, kaldıramıyorsan yazmadım farzet :)
Çok saçma ve anlamsız olmuş. Benzetmeler aşırı gereksiz ve manasız, genel manada ne anlatmak istediği belli değil. Başlık ve içerik uymuyor.
-
ölüm falan mı bu?
boyle mi olucez diyosun? yoksa ölüm degil ben mi attım?
-
iyiymiş yav ben aşk ve edebiyat bölümü anasayfada çıksın diye yırtınırken çözüm bulunmuş
hatta derin konulara uyar mı gibisinden oraya açıyodum bi ara ama yemedi adminler hemen taşıdı
oysa basitmiş genele açıyosun konuyu herkes görüyor
mallık bende
edit : yazıdan da bişey anlamadım ama uykusuzluktan da olabilir (bi ihtimal) sana yüklenmiyim hemen
-
yazmaya felan çalışmadım bencede saçma rüyam bu işte anlamlandırmak istiyorum aşırı stresten felan oldu sanırım
-
hiç bişi yapmak isteyipte içinddedki sesle çelişkiye düştüğün oldumu ? yada şu sıralar bişiler yapmayımı düşünüyodun ?