folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Başka Bir Sitenin Formunu Başka Bir Siteden Açmak



Başka Bir Sitenin Formunu Başka Bir Siteden Açmak

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kut
    kut's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Kasım/2010
    Erkek

    Arkadaşlar merhaba, örneğin http://www.ttf.org.tr/iletisim/ buradaki iletişim formunu http://www.benimsitem.ben/iletisimformu.php ye eklemem mümkün mü? Iframe içerisinde falan tam form denk gelecek şekilde gösterilebilir mi veya başka bir yol bilen var mı?

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kut
    kut's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Kasım/2010
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

    Yok üstan ben formu istemiyorum, formu kendi sayfamda iframe ile çekmiş gibi ekleyip kullanmak istiyorum. Umarım anlatabilmişimdir.

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kut
    kut's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Kasım/2010
    Erkek

    yukarı, belki bilen biri vardır

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Ekim/2012
    Erkek

    iframe ile falan uğraşmak yerine bilgilerin gittiği mail adresini öğren , aynı tasarımı uygula koy sitene.


    Anarsistherif...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kut
    kut's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Kasım/2010
    Erkek
    Huerfanos bunu yazdı

    iframe ile falan uğraşmak yerine bilgilerin gittiği mail adresini öğren , aynı tasarımı uygula koy sitene.

    İletişim formunu ne istediğimi anlatabilmek için örnek verdim hacım. http://www.birimcevir.com/para-birimleri-cevirici/para-birimleri.aspx Mesela burdaki para birimi çevirici. Bu tür formları veya bir sayfanın belirli bir kısmını nasıl çerçeve içerisinde gösterebilirim onu soruyorum. Sana verdiğim cevapla istediğimi daha iyi anlattım sanırım :)

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exception
    exception's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Aralık/2009
    Erkek

    <ol id="contact"> dan itibaren al koy sitene, css'i ayarla, başınada form şeysini çak. ben mi yanlış anladım?


    A man may be born, but in order to be born he must first die, and in order to die he must first awake.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gencbeyin
    gencbeyin's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 24/Ağustos/2005
    Erkek

    hedef sitedeki 

    <form action="send.php">

    ..

    ...

    ..

    .

    </form>

     

    şekindeki yeri al aralığın içindeki herşeyle birlikte, sitende istedigin.htm dosyasına yapıştır

     

    <form action="http://hedefsite.com/send.php">

    olarak değiştir, artık senin siteden iletişim formu gönderilebilir, eğer hedef site referrer kontrolü yapmıyorsa.

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trnight
    trnight's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ocak/2013
    Erkek
    <style type="text/css">
    #outerdiv
    {
    height: 500px;
    overflow: hidden;
    position: relative;
    width: 635px;}
    #inneriframe
    {
    height: 780px;
    left: -530px;
    position: absolute;
    top: -240px;
    width: 860px;
    }
    </style>     
    <div id='outerdiv'>
    <iframe src="http://www.ttf.org.tr/iletisim/" id='inneriframe' scrolling='no' frameborder='0' ></iframe>
    
    
    Bu işini gorur umarım

    Bilgi güçtür...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Mayıs/2012
    Erkek

    cUrl ile çek hocam?


    Gel bili bili gates
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kut
    kut's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Kasım/2010
    Erkek
    VideoJockey bunu yazdı

    cUrl ile çek hocam?

    İşte onu da ben bilmiyorum, mesela http://www.halkbank.com.tr/Tools/Tools.asp?type=1 hepsi böyle olsa direk frame içerisinde gösteririm ama cUrl ile nasıl göstereceğim?

Toplam Hit: 999 Toplam Mesaj: 11