folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hertürlü Web tabanlı Saldırı Taktik ve Stratejileri
linefolder Başkalarının Maillerini Okumak (Sadece Mynet İçin Geçerlidir)



Başkalarının Maillerini Okumak (Sadece Mynet İçin Geçerlidir)

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    holyhack
    holyhack's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Kasım/2003
    Erkek
    Eğer kullanmakta olduğunuz bilgisayarı daha önce başka biri kullanarak internete girmiş ve Mynet e-mail hesabında bulunan maillerini okumuşsa bizde bu mailleri hiçbir şifreye gerek duymadan okuyabiliriz. Bu mailleri okuma yolu ise çok kolaydır. Windows girilen sitelerdeki birçok materyali kullanıcının bir sonraki erişiminde birdaha yüklememek ve zamandan tasarruf etmek için kaydeder. Bizde Mynet"in açığından faydalanarak başkasının okuduğu mailleri internet bağlantısı olmadan okuyabiliriz. Bunun için Windows"un bu dosyalara hangi isimle kaydettiğini bilmemiz gerekir. Windows bu dosyaları "webmail.cgi...." Şeklinde kaydettiği için Başlat>Bul>Dosyalar ve Klasörler sekmelerine tıklayarak aranacak olan dosya adına "webmail", konuma ise windowsun yüklü olduğu sürücüyü seçin (Genellikle C) ve Gözat tuşuna basın. Karşınıza gelecek herbir sonuç ayrı bir e-mail"dir ve siz kullanıcının okuduğu bütün mailleri yeniden okuyabilirsiniz. Eğer tıkladığınızda sayfanın bulunmadığı uyarısını alırsanız Dosya"dan Çevirimdışı Çalış"ı seçin ve yenile tuşuna basın böylelikle karşınıza okunan mail gelmiş olacaktır.

    Mynet Hesabı Olanlara Tavsiye
    Eğer maillerinizde çok önemli ve özel bir şey yoksa yani maillerinizin başkaları tarafından okunması sizi rahatsız etmiyorsa dediklerimi yapmanıza gerek yok... Ama maillerinizin başkaları tarafından okunmasını istemiyorsanız mailinizle işiniz bittikten sonra biraz sonra anlatacaklarımı yapmanız yeterlidir:

    Masaüstüne gelin ve Internet Explorer"ın üstüne sağ tıklayarak özellikleri seçin, karşınıza çıkan pencerede "Dosyaları Sil" düğmesini bulup tıklayın ve "Tamam" tuşuna basın. Böylece mailleriniz başkaları tarafından bu yöntemle okunamayacaktır.
    bilgi paylaşımı ve görmeyenler için ÇALINTIDIR

    yaf bana bundan sonra habitas168 nick i ile ulaşabilirisiniz bunu kullanmayacam ban kalktı hele şükür
Toplam Hit: 2275 Toplam Mesaj: 1