Başlat Cubugunu Cogaltma/Uzatma
-
laptopu birde montitore bagladim cift montor gul gibi gecinip gidiyoruz fakat ben bir tane baslat cubu olmasini istemiyorum
baslat cubugunu uzatmak / 2 tane yapmanin bir yolu warmi acaba diger ekrandada gorunsun
roketdock gibi bir program istemiyorum ... kendisi uzasin yada cogalsin =)
-
Bende merak ettim valla,
-
Windows'u 2-3 ya da daha fazla parçaya ayırıp farklı farklı monitörlerde kullanman mümkün. Yazılımlar var bunun için.
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
Windows'u 2-3 ya da daha fazla parçaya ayırıp farklı farklı monitörlerde kullanman mümkün. Yazılımlar var bunun için.
hayvanım proğramın adı nedşr ? -
BuZuL bunu yazdı:
HaYVaN bunu yazdı:
hayvanım proğramın adı nedşr ?
-----------------------------Şu anda aklıma gelmiyor ama windowsun böyle bir özelliği de vardı sanırım bir yerde okumuştum:
http://www.google.com.tr/search?q=iki+monit%C3%B6r+ba%C4%9Flama+program&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:tr:official&client=firefox-a
-
ya hayvancigim windowsu bolmek isteyen kim ben su gotk adar olan baslat cubugunu birazcik olsun ele avuca gelcek sekilde uzatmak istiyorum yokmu bilen biri ?
-
ya başlat cubuguna sağ tıkla "GÖREV CUBUGUNU KILITLE" eğer tik varsa başında o tiki kaldır , sonra pencerenin boyutunu uzatır gibi başlat cubugunun en üst noktasına tut mouse imleci değişecek. onunla birlikte uzatabilirsin istediğin kadar satır olabilir başlat.
bunu mu soruyosun ?
-
abi sen boyuna uaticaksin ben diyorum 2 mnitorunde altinda baslat cubugu olsun 2 baslat olmasina gerek yok ama oraya kadar dewam etsin en azından yada 2 baslat farketmez ama o cubuk 2 monitorunde altinda olsun
-
masaüstünü bu monitöre genişlet seçeneğini seçtin mi?
-
evet oyle oluncada ben 2 monitordede en altda baslat cubugunu grmek istiyorum ama olmuyor
-
up